Vind det sjoveste familiespil – EGO Family

022

023

030

040
042

025

Indspilning i fuld skærm 14-12-2015 222917


.
Jeg elsker brætspil!
Jeg er vokset op i en familie, hvor vi altid har spillet masser af spil, og det er faktisk noget af det, jeg allermest forbinder med juleaften. Når maden er spist, der er danset om træet og alle gaverne er pakket ud, samles vi om bordet med juleknas og brætspil – gerne nogle af dem, vi altid har fået i julegave – og så sidder vi og spiller den halve nat.
Min mand har ikke helt samme passion for det, men jeg har efterhånden fået overbevist ham om, at det altså virkelig er hyggeligt – og børnene er heldigvis helt på min side. De elsker at spille brætspil.

Spillet her, EGO Family, går i al sin enkelthed ud på, at der bliver stillet spørgsmål a la “hvem er mest bange for mørke” – og så skal andre forsøge at gætte på, hvad man svarer. Der er altså ingen forkerte svar, og derfor er det også meget børnevenligt 😀 Samtidig er det faktisk en rigtig god måde at lære hinanden at kende på, og hvis man – som jeg – har børn, der ikke altid gider at fortælle det helt store, så er det en rigtig hyggelig måde at få et indblik på, hvad de egentlig går og tænker.
I kender måske allerede spillet i voksenudgaven – men dette er altså spørgsmål, der egner sig til både børn og voksne. Jeg vil dog sige, at i hvert fald min datter på 4 år er for lille til at spille alene – men hun hygger sig med at spille sammen med én af os, og det er stadig rigtig god underholdning for hende.

Spiller kan købes lige her – hvor det endda er på tilbud. Jeg synes, det er en oplagt mandelgave, hvis du stadig mangler sådan én.

Du kan også deltage i konkurrencen om et spil lige her på bloggen. Læg blot en sød julehilsen som en kommentar til dette blogindlæg. så er du med i lodtrædningen. Jeg udtrækker vinderen allerede fredag d. 18/12 kl 22, så jeg kan nå at sende den af sted inden jul.

Held og lykke 🙂

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Rigtig glædelig jul! Vi har det i min familie på præcis samme måde. Min luskede mor har altid haft et familiespil i mandelgave, som vi kunne spille hele natten – og bare for en sikkerheds skyld har hun altid haft en anden mandelgave, hvis nu det ikke var en fra familien som vandt ??

 • Jeg ville elske at kunne tage dette spil med på vores familie-skitur henover nytår 🙂 kender det klassiske EGO spil, og ville derfor være fantastisk med en mere familieegnet udgave. Glædelig jul til dig og dine, og mange tak for en dejlig blog.

 • Jeg har prøvet voksen udgaven og kunne da være skønt at spille med hele familien over en god gang juleslik. Rigtig glædelig jul ?

 • Øj, det kunne være en god mandelgave – hvis altså ikke, jeg beholder det selv. Jeg elsker at spille brætspil med familien, og nye varianter er altid velkomne. Rigtig glædelig jul til dig og familien – det er noget helt særligt med den første jul(emåned) i et nyt hjem.

 • Wow det er super,det ville min lille familie virkelig gerne vinde til lidt familie tid;-) jeg er opvokset med at vi hvert år købte en nyt brætspil og min mand er det samme så vi prøver at videreføre brætspils hyggen i vores lille familie,tror det er vigtigt at holde fast i det nære i den tid vi er i;-) tak for en skøn blog. -Krydser fingre;-)

  • Og ikke mindst pøj pøj med jeres fine hus fortsat og det nye der er dig i vente;-) håber I får den skønneste familie jul,ovenpå et begivenhedsrigt år;-) med tid og to til hinanden og fordybelse;-)

 • Glædelig jul ?
  Jeg elsker også brætspil, men kæmper stadig med at overbevise min bedre halvdel om glæden ved det. Nu har vi fået en datter, så håber jeg kan rotte mig sammen med hende når hun bliver ældre, så vi kan få ham overbevist.

 • Elsker også at spille, og ville også gerne spille mere med mine børn og mand. Det kan være svært at finde spil der er egnet til både børn og voksne, så dette ville vi gerne prøve derhjemme.
  Glædelig jul 🙂

 • Brætspil er en af de bedste former for børneunderholdning. EGO Family lyder virkelig sjovt.
  Glædelig jul til dig og din famile.

 • Vi bruger ALTID juleaftens eftermiddag til at spille brætspil! Vi tænder for julemusikken, stearinlysene og nyder duften af juleand der spreder sig -det er HYGGE <3
  Kan I alle have en fortryllende jul og et bragende godt nytår!

 • Glædelig jul til dig og dine!
  Vi elsker også at spille brætspil her. Både både og voksne. Det er bare noget andet end at sidde foran en skærm!

  God jul og godt nytår!

 • Dig og din familie ønskes en rigtig glædelig jul, vi elsker også at spille spil, spiller altid pakkeleg til julefrokosten, så hyggeligt. 🙂

 • Brætspil er for mig også noget jeg forbinder med en rigtig hyggelig aften!
  Glædelig jul og godt nytår til dig og din familie.
  Tusind tak for en velskrevet blog!

 • Jeg har prøvet voksenspillet – og er ret vild med det. Synes, det er super, at der nu findes en mere børnevenlig udgave ;-), og jeg vil rigtig gerne forære spillet til min bror og hans familie, der stadig har børn i skolealderen – de vil elske det :-D.

  Gode julehilsner
  Åse L.

 • Jeg elsker også at spille brætspil – det er jo indbegrebet af hygge. Rigtig glædelig jul til alle og må I få præcis den juleaften I ønsker.

 • Vi elsker at spille spil, så det ville da være fantastisk at bruge julen på at lære dette spil at kende ??

  Rigtig glædelig jul ???

 • Elsker også at spille og min datter ligeså. Manden er dog en rigtig dårlig taber, så han skal overtales. Men mon ikke han kunne blive det med dette spil. Der er da ihvertfald lagt op til julehygge. Håber I får en rigtig dejlig jul med masser af spil

 • Glædelig jul til dig og hele din familie. I min familie elsker vi at spille spil 🙂 Til sidste jul i min familie skulle man slå seksere for at få lov til at åbne en af sine julegaver, hvilket gjorde det lidt ekstra sjovt, hyggeligt og ikke helt så stressende med de mange mange gaver der skal åbnes, når man er syv børn, som nu har påhæng med (dem der har) + forældre der er blevet skilt.

 • Rigtig glædelig jul 🙂
  Det lyder som et godt spil.
  Gad vide, hvad PP bliver til uden dig ved røret… Det bliver sikkert fint alligevel.. Jeg har nu nydt at følge med på din platform.

 • I min familie er vi heller ikke så gode til at få spillene frem – til trods for min mor ihærdigt har forsøgt. Jeg har ikke altid selv haft den store interesse, men min datter elsker det og når vi først er i gang, er det jo super hyggeligt.
  Rigtig glædelig jul☺️

 • Ego er super sjovt! Og en rigtig god gave! Jeg håber også jeg får spillet en masse spil med min familie i julen 🙂 Glædelig jul!

 • Alle fortjener en glædelig jul, især alle verdens børn, og jeg vil ønske, at alle må få en fredfyldt og dejlig jul.

  Glædelig jul til alle os, der er så heldige at bo i dette dejlige land og som har ro og fred til at kunne lege med her på bloggen.

  Tak for de mange fine konkurrencer, et spil er en dejlig mulighed for at være sammen i familien og rigtig hygge sig.

  K.H. Lisbeth

 • Jeg kender ikke voksenudgaven, så det ville da være fint at starte med denne.
  Rigtig glædelig jul til alle herinde.

 • Jeg elsker også brætspil og julen er en god anledning til nogle ekstra spil!

  Glædelig jul!

 • Det lyder lidt som her hjemme – Min kæreste er også opvokset i en spilleglad familie, og eftersom jeg i langt de fleste af mine barndomsår voksede op alene sammen med min mor (Klods-major, kalaha og et kortspil er vel blandt de få spil, der kan spilles af to), deler jeg slet ikke samme begejstring 😉 Og jeg er ikke begyndt at holde mere af spillemanien, eftersom hele min svigerfamilie næsten kan svarene på samtlige spørgsmål i Bezzerwizzer 😉 MEN “ego” har jeg spillet før, og der deler jeg jeres begejstring! Og derfor vil jeg rigtig gerne vinde det!

  Rigtig glædelig jul 🙂

 • Ih det gad jeg godt vinde 🙂 Jeg ELSKER brætspil – min mor hader det, og det siger ikke min far det store, så vi har aldrig rigtig spillet. Men måske der skulle laves om på det, hvis jeg vinder 😉

 • Det ville være dejligt med et spil vi voksne stadig synes er sjovt, men som min 8-årige datter også kan være med til 🙂

  • Den en halvdel af kommentarern synes åbenbart ikke at den skulle med….
   Nå men glædelig jul og så kan det være at begge vores familier sidder og spiller til langt ud på natten 🙂

 • Det lyder som et fedt spil hvor de fleste aldre kan være med på lige fod. Så jeg vil da også rigtig gerne være med i konkurrencen.

  Glædelig jul 🙂

 • Fed præmie – jeg vil elske at spille det med min familie og mine veninder i juleferien. 🙂
  Rigtig glædelig jul!

 • Hvor er du sød mod dine læsere! Håber selv du bliver forkælet :-). Håber dig og din familie får en rigtig god jul!!!

 • Hvor hyggeligt – lige det, der hører til en god og hyggelig jul, hvilket er, hvad jeg ønsker for dig og dine 🙂

 • Rigtig glædelig jul til dig og din familie håber i for en dejligt jul med masser af gode gaver og dejlige spil 🙂 herhjemme elsker vi spil det er en god måde at få kvalitet tid på sammen med børnene og de elsker det 🙂 nye spil ønsker vi os meget i julegave 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *