Outfit med den fine Stine Goya blush kjole, som er tilbage online

stinegoyablush1

stinegoyablush2

Jeg hiver lige et par outfitbilleder frem fra arkivet i dag.
Jeg er af en sød læser blevet gjort opmærksom på, at min yndlingskjole fra Stine Goya, faktisk igen er kommet online, selvom det er mere end et års tid siden, jeg købte min – og selvom jeg var sikker på, at den for længst var udgået.

Jeg har aldrig fået så mange spørgsmål og henvendelser om et stykke tøj, som på denne kjole – så jeg er ret sikker på, at flere af jer bliver glad for tippet 😉

Den fås faktisk i præcist samme farve som min – og de har re-lanceret den både med korte og lange ærmer. Jeg har den med korte ærmer, men har så modellen med lange ærmer i en grå farve – den kan du se i indlægget her.

Jeg har den i en str. XS – fordi jeg gerne vil have den til at sidde til. Den grå er så til gengæld i en anden type stof, der ikke er helt lige så meget stretch i, så den har jeg taget i en S.

Du finder kjolen med korte ærmer her

Dette indlæg indeholder affiliatelinks – klik her for at læse mere

del artiklen på FacebookDel på Facebook

1 Kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *