Outfit fra en solskinsdag i en klassisk yndlingskjole

014

027

026

Her er et outfit fra sidste uge, hvor solen forsøgt at råde bod på den helt forfærdelige sommer, den har budt mig – og jeg labber det lystigt i mig og fortrænger, at det snart er tid til vinterfrakker, vanter og varme støvler.

Min sidste uge bød på dejlige møder med søde mennesker, overraskende ændringer af planer og lige vel rigelig med sygdom på hjemmefronten – som stort set aldrig kommer belejligt. Men det sidste kan de fleste børnefamilier vist nikke genkendende til 😉

Kjolen her er en klassiker fra Stine Goya – og jeg elsker den! Den er perfekt både til kontoret og til lidt mere festlige anledninger. De har den med både korte og lange ærmer – og så kommer der nye farver og prints hver sæson.

Jeg har haft held til at finde mine på udsalg sidste sæson – men de har bl.a. de nye farver og prints lige her.

Kjole: Stine Goya -.- Støvler: The Last Conspiracy

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Hej Lisbeth,
  den kjole er bare så flot til dig 🙂
  Jeg overvejer at købe den i sort, hvordan er den i størrelsen? Jeg bruger normalt str. 34.
  Maria

  • Tak Maria 🙂
   Jamen jeg har den både i sort med korte ærmer – og så denne grå med lange ærmer – og materialet er ikke helt det samme. Den sorte har jeg i XS og havde derfor også først købt den grå i samme størrelse – men den var simpelthen for lille, fordi der ikke var lige så meget stretch i stoffet, så den har jeg i stedet i en S 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *