Little Black Dress – et ferieoutfit fra Montenegro

IMG_2037

Stine Goya Blush kjole

IMG_2019

IMG_2015

IMG_2029

IMG_2034
Indlægget indeholder reklame - læs mere her
Jeg er tilbage i København igen, men må ærligt indrømme, at jeg længes lidt efter pool og strand, nu hvor jeg sidder i høj solskin og arbejder ved computeren. Jeg er dog i dejligt selskab med min blogkollega Dorte, og vi sidder i fine omgivelser på Kompa’9 i Indre København – så jeg har vist ærlig talt ikke den store grund til at klage 😉

Outfittet her er fra vores sidste aften i Montenegro, hvor vi endte med at spise på en restaurant på stranden. Kjolen er en gammel kending, men stadig en af mine favoritter fra garderoben. Den er skøn at have på, den kan sagtens bruges alene men kan også styles med fx en blazer, stiletter eller en chunky strik, så den i stedet bruges som nederdel. I vinters brugte jeg den fx med sorte tights og støvler. Den kan nemt justeres i længden – og her på billederne er den vist ikke heeeelt lige så tækkelig, som den normalt plejer at være, når jeg har den på 😀

Men i hvert fald, så er den et af mine allerbedste køb rent fashion-wise, så den kan varmt anbefales 🙂

Kjole: Stine Goya -.- Sandaler: Samsøe Samsøe

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *