Noget om at sige farvel – og drage ud på nye eventyr

petitpodium

En gang i mellem her i livet er man nødt til at stoppe op og tænke lidt over, om de ting og personer man omgiver sig med, det man bruger sin tid på, og der hvor man lægger sin arbejdsindsats nu også er dét, der gør én glad.

Det er min største frygt pludselig om 10 år at se tilbage og konstatere, at den ene dag tog den anden i hverdagen, og at man nærmere var tilfreds fremfor sådan rigtig glad nede i maven.
Det er ikke altid, det er de letteste beslutninger at træffe – hvis man kommer frem til, at man er nået til en skillevej – men det er helt sikkert et valg, der er nødvendig – og som man bliver glad for på længere sigt.

Efter at have drevet Petit Podium i snart 4 år, startet det op helt fra bunden, begået en masse fejl, lært endnu flere vigtige ting og nydt at se det vokse sig stort, kan jeg nu mærke, at det er tid til at sige farvel og til at lukke ned.
Det er en ret vild fornemmelse at opstarte en virksomhed – og der er lige så vildt og underligt at skulle lukke den ned igen.
Vemodigt, men samtidigt også det helt rigtige, for mig, lige nu.

Hvad så med fremtiden?
Jeg ved det faktisk ikke helt endnu, og jeg er ret åben for nye muligheder og opgaver. Det er det gode ved at ryste posen en gang i mellem – så kan det være, man ender i noget, man måske ellers aldrig havde overvejet.

Lige pt rådgiver jeg nogle virksomheder, brands og bureauer omkring blogsamarbejde, sociale medier, kommunikation og de juridiske aspekter omkring de områder – og det vil jeg naturligvis gerne lave meget mere af!

Det er en lille niche i krydsfeltet mellem jura og digitale medier, herunder især blogs – men det er mere vigtigt end nogensinde før, og der er så mange gråzoner, som gør det svært at navigere rundt i.

Men jeg overvejer samtidig også, om man mon skulle vinke farvel til freelancelivet og i stedet finde drømmejobbet, hvor man er en del af noget større. Hvor man kan fejre sine succeser med gode kolleger, og hvor man arbejder sammen for at opnå nogle fælles mål.

Det er en skøn – omend også skræmmende fornemmelse – at vide, at hele verden lige nu ligger åben for mine fødder, og at jeg egentlig bare venter og håber på, at jeg snart falder over lige præcist den opgave eller det job, som får det til at kilde i maven af spænding, og hvor jeg bedst muligt kan udnytte mine juridiske kompetencer og mine mange års praktisk erfaring med blogs, sociale medier, kommunikation og PR.

Hvis du har noget i tankerne, som du tænker vil være perfekt til mig, så hører jeg meget gerne fra dig på denne mail – du kan evt. se nærmere på min LinkedIn profil lige her.

Min egen blog har jeg ikke nogle planer for endnu – udover, naturligvis, at fortsætte med at blogge, som jeg hele tiden har gjort. Det er meget svært at forestille sig, at den skal ligge andre steder end på Petit Podium, men nu hvor det ikke længere er en mulighed, så ved jeg ikke helt, hvad der kommer til at ske.

Så efter 4 år bliver det hermed et fint men vedmodigt farvel til Petit Podium med tak for en masse dejlige oplevelser, gode bekendtskaber og sjove arbejdsopgaver.
Jeg glæder mig til fortsat at følge vores bloggere, hvor de end havner – og mit venskab med søde Manja sker der naturligvis ingen ændringer med – bortset fra, at der nu bliver lidt mere tid til venindesnak fremadrettet 😉 Og i samme forbindelse er det også vigtigt for mig at understrege, at dette er en beslutning, der har været længe undervejs, og som er truffet af Manja og jeg i fællesskab – vi er begge helt enige om, at det nu er tid til at takke af og sige farvel.

Afslutningsvist vil jeg linke til det indlæg, som jeg i sin tid bragte på bloggen, da jeg bød jer alle velkommen til Petit Podium – meget er sket siden da, men jeg synes stadig selv, vi fik skabt den fineste lille platform – vores eget Petit Podium.

petitpodium

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Du må have held og lykke i fremtiden jeg håber du finder drømmejobbet derude 🙂 Det er rigtig ærgerligt Petit Podium lukker ned det er virkelig et fint blognetværk og den måde i har drevet det på gør det til min favorit blandt de netværks der er, men jeg forstår beslutningen 🙂

 • Kære Lisbeth.
  Jeg holdt vejret indtil at jeg læste, at du fortsat vil blive ved med at blogge.
  Din blog er den eneste jeg trofast følger og dagligt klikker mig ind på…endda mere end en gang om dagen;-)
  Det er mit frirum at kunne læse med og finde inspiration i en ellers til tider hektisk hverdag.
  Din personlige stil er lige efter min smag, og jeg har efterhånden en del “Lisbeth” beklædningsdele i min garderobe. Du skriver om stort og småt, og jeg oplever at dine indlæg altid er velskrevet og ægte.
  Det indlæg der har rørt mig mest, var det om din bror og ikke mindst mor. Meget livsbekræftende.
  Jeg ønsker dig rigtig meget held og lykke med nye udfordringer og eventyr:-) Du kan være stolt af Petit Podium.
  Bedste tanker fra Maria

  • Kæreste Maria,
   Tusinde tak for din overvældende søde kommentar, som jeg blev helt rørt af!
   Jeg stopper bestemt ikke med at blogge – tvært i mod, så får jeg fremadrettet en del mere tid og energi på den konto, så det ser jeg meget frem til 🙂
   Dine altid søde kommentarer her på bloggen er meget værdsatte <3

 • Pyha :O ligesom Maria skriver, så holdt jeg vejret (ret længe endda ;D)!! Jeg har skåret rigtig meget ned i listen af blogs jeg læser, men din vil jeg meget nødigt slippe!
  Elsker at læse med om stort og småt – du har en skøn stil og vores børn er jævnaldrende, så finder altid masser af inspiration, når jeg kigger forbi 😉
  Held og lykke med fremtiden, håber der venter noget spændende og det helt rigtige, lige rundt om hjørnet – må have været et stort spring at tage..

  • Sikke en dejlig og sød kommentar.
   Jeg elsker at blogge og jeg kan mærke, at jeg har endnu mere energi og overskud til det, efter vi fik truffet den endelige beslutning.
   Nu glæder jeg mig til at få giver bloggen en tiltrængt make-over, når jeg rykker for mig selv 🙂
   Og tak for de gode ønsker. Det har helt sikkert været et kæmpe spring – som har været længe undervejs, men jeg kan samtidig også mærke, at det er det helt rigtige.
   Forhåbentlig finder jeg snart et andet spændende projekt at kaste mig over – og så skal jeg naturligvis nok fortælle om det herinde 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *