Velkommen Til Petit Podium

Puha kender du ikke den der følelse, hvor man er virkelig spændt på noget og gerne vil sige alle de rigtige ting – så man til sidst ender med at gå helt i baglås, fordi man er så bange for ikke at få sagt de ting, man gerne vil sige, at man til sidst går helt i baglås og slet ingenting får sagt?

Inde i mit hovede har jeg i mange måneder set frem til dette indlæg – jeg har glædet mig til forløsningen af alt vores hårde arbejde, og jeg har mest af alt glædet mig til at kunne dele det hele med dig – men nu vil ordene ikke rigtigt samarbejde…

 

Men altså; Må jeg præsentere dig for Petit Podium – en smuk og ydmyg platform, som danner rammen om alt det, der optager fashionable mødre, dem der kun er modeinteresserede eller dem der kun er mødre.

Petit Podium er skabt sammen med Louise, Fie og Manja – tre skønne kvinder som jeg i løbet af de sidste mange måneder er kommet helt tæt på gennem vores arbejde med Petit Podium – og som nu betyder rigtig meget for mig på mange flere punkter end blot som blogkollegaer.

Vi skabte Petit Podium ud fra ønsket om at få et fællesskab – nogle fine fælles rammer omkring de ting vi har til fælles – og som adskiller os fra  mange andre bloggere: at vi både blogger om mode og børn.

Vi ville gerne have helt vores eget sted, hvor vi selv kunne sætte dagsordenen – hvor vi selv kunne vælge vores reklamer, selv kunne udtænke sjove idéer og føre dem ud i livet sammen – og hvor vi sammen kunne skabe noget helt unikt indhold ud over vores egne blogs.

Naaive som vi var, kastede vi os ud i projektet helt tilbage i juni 2011 uden nogen som helst anelse om, hvor meget arbejde der lå forude. Det var nok også meget heldigt – for ellers er jeg ikke sikker på, at vi havde haft mod på det 😉

Der var mange ting, der skulle tages stilling til; skrifttyper, farver, logo, illustrationer, hjemmesidedesign, valg af samarbejdspartnere, indhold, selskabsformer, momsregistrering og ikke mindst hvilke kager der skulle spises, når vi mødtes for at arbejde på projektet 😉

Men nu snart 9 måneder senere (meget symbolsk at det nærmest er en hel graviditet det har varet, før vi kunne barsle med dette projekt) er vi helt færdige – eller; det bliver vi heldigvis aldrig, men nu er vi i hvert fald klar til at dele det med dig.

Petit Podium er et reklamenetværk – men det er så meget mere end det. Det er nemlig også en fælles blog, hvor der hver måned vil være et nyt tema med konkurrencer, artikler, gamle blogindlæg og andet sjovt, der passer ind.

Vi har fået en fin lille topbar øverst på alle vores blogs, men derudover er der intet ændret ved min egen blog – hér er alt, præcist som det plejer.

Åh hvor jeg vrøvler løs fremfor at komme til sagen; Sammen med Louise, Fie og Manja vil jeg gerne byde dig indenfor hos Petit Podium. Vi håber, du vil tage godt i mod det – vi har i hvert fald arbejdet hårdt på det, men vi føler også, at alle de mange timers arbejde har været det hele værd!

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *