Indretningsplaner for vores entré

entre1

entre2

Det kribler i mig for at komme ordentlig i gang med indretningen af huset, men lige pt har vi faktisk hele 3 forskellige forsikringssager, vi afventer en afklaring på (yes – vi er i sandhed blevet husejere), og det forsinker hele processen en smule.

Men umiddelbart er vores entré et af de steder, hvor vi godt kan give den gas – og det bliver nok derfor også det første rum, jeg får møbleret færdigt.

Som jeg nævnte i indlægget med rundturen af vores hus, så har vi fjernet de store garderobeskabe fra entréen, så den lige nu står helt bar, og så det fine rum rigtig kan komme til sin ret.
wouldtojboxwoudtojbox2

Jeg har nemlig for et godt stykke tid siden forelsket mig i det fine garderobemøbel Töjbox, som i al sin enkelthed er helt fantastisk smuk. Der er ganske vist ikke plads til store våde flyverdragter – men til det formål har vi ophængt en knagerække på kældertrappen, som man kommer ned til fra entréen.

Jeg kan godt lide tanken om, at indretningen er så enkel som mulig – men jeg er også nødt til at være realistisk og med to små børn, så kommer der unægteligt beskidt fodtøj ind i entréen, som jeg er nødt til at tage hensyn til.

entre4 tica1 tica2

Jeg har derfor besluttet mig for at købe en af de fine gummibakker fra Tica, som vil være rigtig god til at stille sko og støvler på i entréen.

Derudover skal vi også have en stor måtte – også fra Tica, som skal ligge lige indenfor døren. Lige pt er vores fine nye lyse trægulv svært medtaget af mudder og snavs, så jeg tror og håber, at det her er en holdbar løsning, som jeg samtidig også selv synes, der er rigtig flot. Jeg blev faktisk rigtig glad, da jeg så begge dele, fordi jeg ellers slet ikke synes, man kan finde nogle ting i den genre, der både er pæne og praktiske.

entre3

Jeg har længe været forelsket i den fantastisk smukke Georg bænk fra Trip Trap – er den ikke smuk? Jeg synes, den passer virkelig fint med Töjbox møblet, så jeg tænker, de to vil udgøre et rigtig fint makkerpar. Bænken vil være rigtig god til lige at sætte sig på, når man skal have skoene på og af – eller blot mens man venter på, at børnene bliver helt klar til at komme ud af døren 😉

Jeg skal have fundet et lille gammelt entremøbel, som der lige kan ligge nøgler osv. i. Jeg elsker tanken om at kombinere nyt design med gamle fine møbler, hvor man kan gå og tænke over, hvilke historier og menneskeskæbner de mon har været en del af. Jeg har indgået et spændende samarbejde med Den Blå Avis, som jeg nok skal fortælle mere om senere – men jeg er i hvert fald allerede gået på jagt der og håber, at jeg kan finde det helt perfekte møbel hos dem.

Derudover mangler jeg også en lampe, og jeg kan faktisk ikke helt finde ud af, hvilken der vil passe godt ind. Jeg tror egentlig altid, at lampen er det sidste, jeg finder til et rum – så jeg håber, jeg kan se lyset (høhø), mht. hvilken lampe, jeg skal have, når alle møblerne rent fysisk er kommet på plads i entréen.

Hvis du har gode bud på lamper – og små opbevaringsmøbler til en entré – så meld meget gerne ind i kommentarfeltet 🙂

Og så er der jo de små fine småting, som gør hele forskellen 😉 – som fx fine bøjler fra Hay og lækre metalkurve til fx huer og vanter.

Dette indlæg indeholder affiliatelinks – klik her for at læse mere.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *