Mit livs vildeste køb – vi har købt et hus!

Opdateret for nylig81

Der har været lidt stille herinde den seneste uges tid – eller; meget stille. Det skyldes den helt enkle årsag, at jeg har haft forfærdelig travlt med at shoppe.

Det sker jo tit – og jeg har gjort nogle gode køb gennem tiden. Mine allerførste Marc Jacobs stiletter, min smukke lilla Balenciaga clutch og min fabelagtige lille sorte kjole fra Lanvin.

Denne gang har jeg dog toppet det hele – min mand og jeg har nemlig købt et hus. Et stort, fint, gult hus med masser af plads, en fantastisk have og så mange rum, at vi slet ikke ved, hvad vi skal bruge dem alle til (eller – dvs. det siger jeg bare til min mand. Jeg er allerede i fuld gang med at indrette det mentalt 😀 ).

Vi har været så heldige at finde et hus her på Østerbro, så vi kan blive i byen, vi kan blive ved børnenes institutioner, og vi slipper for at bruge mange timer om ugen på at pendle frem og tilbage mellem hus og job.

Det er en kæmpe lettelse, at vi  nu ved, hvor vores faste base bliver de næste mange år. Nu ved vi, hvor børnene skal vokse op, og nu behøver vi ikke at bekymre os om skoleskift for Trutten, der jo skal starte lige om lidt.

Vi flytter desværre først den 1/9 – og lige nu føler jeg, at der er frygtelig længe til – men det skal nu nok gå stærkt med sommerferie og skolestart 😉

Så jeg kan godt love, at bloggen fremadrettet får en del mere fokus på indretning 😉

Jeg føler mig meget meget heldig og taknemlig – og de sidste par uger har været meget nervepirrerende og stressende. Men med stor hjælp fra vores fantastiske familier er vi nu så langt, at jeg godt tør at dele det herinde 🙂

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Det er jo KÆMPE stort og sikke en nyhed. TILLYKKE, TILLYKKE, TILLYKKE!
  Stilhed på bloggen er mere end forståeligt, når den virkelige verden banker på døren. Jeg glæder mig til en masse indretnings indlæg! 🙂

 • Nejjjjjjj, et hus på Østerbro? Wow, hvor fedt. Det er da den ultimative drøm! Kæmpestort tillykke med det – glæder mig til at se og læse endnu mere 🙂

 • Hvor skønt! Stort tillykke med jeres nye hus 🙂 Det ser virkelig flot ud! Bare rolig, de måneder flyver forbi og før i ved af det har i allerede været i huset et par år… Det er i hvert fald sådan jeg husker det 😀

 • Tillykke med det. Det er bare noget helt specielt at flytte i sit eget hus. Elsker vores, som vi fik bygget for snart 4 år siden. Tiden flyver afsted, især i sommeren, så inden du får set dig om er det den 1.9 🙂

  Forresten, er vinderne af #ifeelisensoric udtrukket, synes ikke jeg kan finde det på bloggen.

 • Wow, hus på østerbro. Min kæmpe drøm med hus i byen. Har bare ikke alle mange millioner:)
  Tillykke med købet!

 • Tillykke med det – det ser super fedt ud og jeg glæder mig til at følge med i indretningen af det.

 • Stort tillykke 🙂 Det er slet ikke til at lade være at gå igang med at indrette huset lige i det øjeblik man bliver enige om at man ønsker at købe det 😀 Tror det er en tøseting 😉 Det bliver spændene at se endnu mere til indretning m.v. på din blog.
  God fornøjelse med planlægningen. Er sikker på tiden nok skal gå hurtigt… eller ihvertfald indtil der er en måneds tid tilbage, så snegler tiden sig afsted lidt igen 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *