Stiletterne, som startede det hele

For sådan ca. 3,5 år siden gjorde jeg noget, som senere skulle vise sig at blive skæbnesvangert for min privatøkonomi, mit forhold til min kæreste, meningen med mit liv - ja stort set hele min tilværelse... Jeg købte mine første Marc Jacobs stiletter. Min veninde spottede dem på Trendsales, og jeg skyndte mig at slå til - og heldigvis passede de mig perfekt. Det er nok egentlig stadigt mit yndlingspar, dels pga. selve historien - men også pga. de mange små fine detajler, sølvnitterne, sløjferne og det fine mørkeblå satin. Cecilie, som solgte mig skoene, blev senere min kollega og hun fortryder vist stadigt, at hun overhovedet satte dem til salg - og jeg lader dem aldrig gå ;-) Stiletterne blev starten på en evig jagt efter flere par til at udvidde min samling, og lige nu tør jeg slet ikke at regne på, hvor mange par jeg efterhånden har i garderoben. Jeg har sågar en lang periode haft et par, der var for små, men som jeg simpelthen ikke kunne nænne at sælge, fordi de var så helt utroligt smukke at se på - ehrm. Men Marc Jacobs ER og bliver mit yndlingsmærke indenfor stiletter. De er forholdsvis opnåelige rent prismæssigt (især hvis man holder øje på Ebay), de er fantastisk smukke og spænder ret vidt i designet - og så er de så behagelige at have på, at man kan danse i dem natten lang uden at få ondt i fødderne. Ganske enkelt perfekte!

MJ

For sådan ca. 3,5 år siden gjorde jeg noget, som senere skulle vise sig at blive skæbnesvangert for min privatøkonomi, mit forhold til min kæreste, meningen med mit liv – ja stort set hele min tilværelse…

Jeg købte mine første Marc Jacobs stiletter.

Min veninde spottede dem på Trendsales, og jeg skyndte mig at slå til – og heldigvis passede de mig perfekt.

Det er nok egentlig stadigt mit yndlingspar, dels pga. selve historien – men også pga. de mange små fine detajler, sølvnitterne, sløjferne og det fine mørkeblå satin.

Cecilie, som solgte mig skoene, blev senere min kollega og hun fortryder vist stadigt, at hun overhovedet satte dem til salg – og jeg lader dem aldrig gå 😉

Stiletterne blev starten på en evig jagt efter flere par til at udvidde min samling, og lige nu tør jeg slet ikke at regne på, hvor mange par jeg efterhånden har i garderoben.

Jeg har sågar en lang periode haft et par, der var for små, men som jeg simpelthen ikke kunne nænne at sælge, fordi de var så helt utroligt smukke at se på – ehrm.

Men Marc Jacobs ER og bliver mit yndlingsmærke indenfor stiletter.
De er forholdsvis opnåelige rent prismæssigt (især hvis man holder øje på Ebay), de er fantastisk smukke og spænder ret vidt i designet – og så er de så behagelige at have på, at man kan danse i dem natten lang uden at få ondt i fødderne.

Ganske enkelt perfekte!

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • De er også fine – jeg gætter på det er en del af samlingen der er på dit banner?
  Jeg får helt lyst til at kigge på ebay efter Marc nu…. derfor er det så farligt at læse blogs 🙂

  • Ja lige præcist – men skræmmende nok er det kun et lille udsnit af samlingen.

   Der er altså også mange kup at gøre på Ebay, hvis man bare har tålmodighed til jævnligt at kigge derind.

  • Ja selvom de efterhånden har en del år – og byturer – på bagen, så knuselsker jeg dem stadigt 😀

 • Hahaha, ja jeg ærgrer mig stadig over at jeg solgte dem – hver eneste gang jeg spotter dem! Kan jeg mon undskylde resten af min sko-samling med at jeg stadig prøver at komme mig over netop disse??? 🙂 🙂 🙂

  • Det er så absolut en gangbar undskyldning – men man må også sige, at du lever højt på den 😀

 • “Heldigvis” er jeg blevet skænket en stor fod så der sparer jeg vist mange penge på sko som dem der… Men så bruger man dem jo alligevel bare på mange andre ting 😛 Men hold da op hvor er de fede 😉

  • Tak – og mon du ikke alligevel kan støve sko i større størrelser op på Ebay?
   Jeg har en veninde, som har bittesmå fødder, og hun er i hvert fald heldig fra tid til anden 🙂

 • Åh suk, hvor er de fine..

  Jeg har selv ét par MJ stilletter, som jeg faktisk endnu aldrig har haft på.
  De er magen til dem du har med de blå kugler (mine er bare med pink kugler).
  Jeg har bare ikke lige kunne finde anledningen til at have dem på.. og så købte jeg dem sidste år da jeg var gravid, og der var de faktisk en smule små i det (damn det vand i kroppen pga. af graviditet)..

  Men nu må de da vist snart få deres debut..
  Jeg kan nemlig heller ikke nænne og sælge dem, selvom jeg har haft dem liggende i mit ksab nu i over et år.

  • Åh jeg drømmer også stadigt om at finde dem med de pinke kugler – de er simpelthen SÅ fine.

   Men ja dem bliver du nødt til at bruge – de er simpelthen for fine til at ligge og samle støv – eller blive solgt for den sags skyld.

   Det er faktisk også først nu, jeg igen er begyndt at bruge mine stiletter ovenpå graviditeten – jeg havde helt fået mig vænnet til stort, fladt fodtøj 😀

 • Uh, Lisbeth – Queen of MJ shoes! Nu bliver du vist nødt til at afsløre, hvor mange MJs du har i skabet! ;o) Har 1 par – havde 2, men solgte det ene – og jeg har aldrig haft dem på. De er supersmukke, men jeg skal have slæbt dem til skomager og høre, om de kan blokkes. Vil virkelig gerne have flere MJs, men er ikke så heldig på eBay. Tsk, tsk.

  • Uh du må lige flashe dem på din blog – dem vil jeg rigtig gerne se 🙂

   For at være helt ærlig, så har jeg faktisk ikke helt styr på det præcise antal – jeg pønser på snart at få taget et samlet familiebilleder her til bloggen 😛

   Mht ebay så har jeg i en længere periode kigget et par gange om ugen på alle Marc Jacobs sko derinde – man kan sortere dem efter “newly listed” – så er det nemt at se, hvad der er kommet på siden sidst.
   Min veninde bruger vist samme størrelse som dig – og hun har gjort nogle kup derinde.

   • Ja, det skal jeg lige se, om jeg kan gøre. Det er de lyserøde peeptoes med en kant i en anden farve, som jeg ikke lige kan huske. Glæder mig til at se dit “familiebillede”.
    Har også fundet flere i str. 35, men så mange. Har faktisk også købt nogle andre, men de sad bare ikke godt, og røg heldigvis videre.

 • Hej Lisbeth

  Skøn blog du har. Er vild med din stil – dejlig afslappet på en fed og lækker måde 🙂

Der er lukket for kommentarer