#ifeelisensoric 8 – vind en lækker sweat-jakke fra MarMar til 449 kr

008

021

028

029

Tobias sweat aster print marmar ss15

033

Indspilning i fuld skærm 05-05-2015 143933

Det ER altså ikke kun Fidusen og mig, der en gang i mellem er så uheldige (nogle ville måske vælge at kalde det klodsede 😀 ) at spilde på vores tøj – Trutten kan skam også godt være med her. Faktisk er det oftest bukserne, der står for skud – sådan er det vist næsten at være drengemor – men i denne omgang er det altså blusen, det er gået ud over.

Vi er så heldige at bo lige ved Langelinje, så vi går tur langs kajen på vej til og fra børnehaven – og en sjælden gang får børnene lokket en is ud af mig, når vi er på vej hjem – så sætter vi os og kigger ud over vandet, hvor vi i ro og mag får talt dagen igennem, mens børnene spiser is, og jeg drikker en kop kaffe. Vi sætter i høj grad pris på, hvor privilegerede vi er, at vi bor i sådanne fantastiske omgivelser.

Denne gang gik det dog galt for Trutten – og hans skønne skønne bluse fra MarMar Cph. Jeg har haft et godt øje til den sweat-jakke, lige siden jeg for første gang så den på CIFF Kids messen. Og jeg elsker, at den egentlig både kan  bruges som en slags cardigan – men også som en jakke til de lidt kølige sommeraftener. Printet er helt fantastisk! – jeg vil også gerne have fat i de lækre shorts i samme print, men indtil videre har der dog ikke været så mange shorts-dage, at det har været nødvendigt at shoppe den slags 😉

Men det hjælper jo ikke meget med sådan en lækker sweat-jakke, hvis den er ødelagt af en stor fedtet plet! – Så jeg satser på, at vores Siemens iSensoric vaskemaskine kan klare det med sit specialdesignede program, der kan fjerne pletter. Jeg synes, det er genialt med mere fokus på at kunne fjerne pletter, så man bl.a. også har mod på at bruge sit pæne tøj i hverdagen – og ikke kun finder det frem til de helt særlige lejligheder.

Men kan du mon gætte, hvilken plet, der er tale om?

Hvis du nu lægger en kommentar her til indlægget, hvor du kommer med dit bud på, hvad pletten er – så er du med i lodtrækningen om en sweat-jakke fra MarMar Cph magen til til en værdi af 449 kr (dog helt ny og pletfri 😀 ) i en valgfri størrelse mellem 1-14 år.

Sidste chance for at deltage er den 31. maj kl 22, hvorefter jeg udtrækker en vinder, der får direkte besked og offentliggøres her på bloggen – held og lykke!

Konkurrencen her er en del af en kampagne, hvor Siemens over 10 dage her på bloggen hver dag udlodder et lækkert stykke tøj og den sidste dag udlodder deres fantastiske Siemens iSensoric vaskemaskine – i alt er der næsten præmier for næsten 19.000 kr – læs mere om vaskemaskinen og konkurrencen her – og find alle konkurrenceindlæg via dette link. Husk at kigge ind hver dag for at se de nye lækre præmier.

siemensisensoric

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *