MarMar har lavet den smukkeste SS15 forårskollektion

Marmar forår og sommertøj til ss15

MarMar har lavet det smukkeste sommertøj og forårstøj til børn i deres SS15 kollektion.

Det er efterhånden et halvt år siden, jeg stod og sukkede og savlede over det smukke børnetøj, MarMar netop nu har sendt på gaden med en masse lækkert tøj til forår og sommer.

Marlene – den dygtige designer bag brandet – fortalte om sine tanker omkring kollektionen, og det er altid en stor fornøjelse at høre om den kreative proces, der finder sted, når sådan en kollektion skal kreeres.

Temaet for kollektionen er “Flower field, sea breeze and summer nights” – som også er illustreret fint på de 4 moodboards, du kan se på billedet. Og det rammer faktisk spot on for kollektionen, der indeholder glitrende stjerner, klare gule farver og smukke blå nuancer – jeg er i den grad klar til sol og sommer nu!

Det er imo en af de hidtil smukkeste kollektioner fra MarMar med utroligt mange favoritter – og jeg kan ikke sige mig fri for, at jeg de seneste par måneder løbende har haft billederne fremme for at drømme lidt om forår.

Drengetøj til sommer og forår fra MarMar ss15

Trutten ville være alt for cool i ovenstående sæt med den lækre printede sweatjakke – som faktisk også findes som shorts. Han skal jo starte i skole til sommer, og jeg kan godt mærke, at det gør, at jeg nu er lidt mere bevidst om, hvilket tøj, jeg køber til ham. Han er altså en stor dreng lige pludselig!

041

Det smukkke print skal flytte ind i Fidusens garderobe – punktum! Jeg har dog haft store kvaler over, hvilken style det skal være – kjole eller top– men jeg tror, jeg har lagt mig fast på kjolen. Jeg synes forøvrigt, det er virkelig sjovt at se, hvor forskelligt et udtryk, sættet har, alt efter om man tilsætter den skarpe gule cardigan eller den mere bløde ferskenfarvede.

022

Jeg knuselsker også sættet her med den helt utroligt smukke nederdel og den quiltede jakke – jakken vil være perfekt til de kølige forårsdage- og nederdelen kan jo både bruges med og uden strømpebukser, så den holder hele sæsonen.

020

037

Sidst men ikke mindst, så ved jeg, at jeg ville få en meget lykkelig lille Fidus, hvis hun får lov at få en cardigan med glitrende guldstjerner på – og det kan jeg egentlig godt forstå, for hold nu op, hvor er de fine!

Hele kollektionen er endnu ikke kommet online, men via dette link kan du finde det største udvalg indtil nu – og så skal jeg nok opdatere med flere links, så snart der kommer mere på 🙂

 

 

Dette indlæg indeholder affiliatelinks – klik her for at læse mere.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *