Mine favoritter fra sommerkollektionen fra Wheat SS15

Forårstøj og sommertøj til børn fra Wheat SS15

123

125

130

131

Wheat har lavet de smukkeste styles her til foråret og sommeren SS15, og jeg har her fundet mine favoritter frem til både drenge og piger.

Begrænsningens kunst kan være svær. Især når der stort set er en hel kollektion med lutter favoritter, og det er lige præcist, hvad Wheat endnu en gang har formået. Så derfor bliver jeg også sat på en hård prøve, når jeg skal forsøge at finde mine favoritter frem – for det er nogle svære fravalg, der skal tages 😉

Men naturligvis banker mit hjerte lidt stærkere for nogle af de fine ting i kollektionen, og dem har jeg forsøgt at finde frem i dette indlæg.

Opdateret for nylig69

Sweat med anker -.- Lyseblå drengejakke -.- Mørk stribet sweatshirt -.- Lyseblå stribet sweatshirt -.- Stribet striktrøje -.- Stribede shorts

Opdateret for nylig70

Hvid kjole  -.- Hvid nederdel -.- Grønne shorts -.- Bluse med orange striber -.- Lyseblå kjole -.- Lyseblå pigejakke -.- Blomstret kjole -.- Stribet t-shirt med lomme -.- Esther kjole (modellen er magen til denne favorit) -.- Hvid kjole -.- Stribet lyseblå kjole til baby -.- T-shirt med is -.- Stråhat -.- Blomstrede shorts -.- Lyserød jakke

Som altid børnenes overtøj til at være fra Wheat. Det har vi efterhånden haft en del sæsoner, og vi er voldsomt glade for det – både pga. kvaliteten og især også det fine design.
Sidste år havde vi denne model – bare i en rød- og hvidstribet udgave (du kan se billeder af den i brug her). Den har vi i år købt i en svag rosa farve. Der er dog også en anden style (jeg er faktisk lidt i tvivl om, hvorvidt den er ny – jeg kan ikke huske den fra sidste år) som er smuk A-formet – hvor den anden er taljeret og nærmest har en kjole-facon.
Den A-formede frakke er virkelig også fin – især i den lyse blåmelerede farve.
Til Trutten har jeg også købt en anden model, end den sædvanlige – men i den samme smukke lyse blåmelerede farve, som den A-formede pigejakke.

Udover overtøjet, som altid bliver udsolgt i løbet af ingen tid – har jeg endnu ikke købt så meget, fordi jeg lige skal have dannet mig et overblik. Sådan er det, når der er alt for mange ting, man gerne vil have 😉
Jeg har dog købt den hvide kjole og den ene blomstrede kjole. Den sidstnævnte har vi her i vinters haft i et andet mønster – og den har vi virkelig brugt meget både til hverdag i børnehaven og til mere festlige lejligheder – så den var vi naturligvis nødt til at have i det smukke forårsprint. Derudover er det også helt sikkert, at vi skal have den smukke lyseblå kjoleden havde vi sidste år og var en ultimativ favorit. Faktisk jagtede jeg den uden held i en større størrelse, så hun kunne have den igen i år – så jeg er rigtig glad for, at den er kommet igen 🙂

Her til foråret er der især rigtig mange favoritter til pigerne i de smukkeste blomstrede prints – se lige den stråhat, hvor der er forskellige hånd med, der passer til tøjet i kollektionen. Du kan se mange flere lækre ting fra Wheat lige her.

Dette indlæg indeholder affiliatelinks – klik her for at læse mere.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *