Verdens smukkeste jakke fra Wheat

P1210942

P1210959

P1210955

P1220011

P1220013

P1220018

P1220022-001

P1210981

P1220029

P1220024-004

P1220032

Tilbage i august fik jeg set nærmere på Wheats forårs/sommerkollektion her for 2014 (se indlægget her) – og jeg faldt omgående for denne helt fantastiske jakke. Først og fremmest er faconen virkelig smuk. Det ligner en fin kjole med talje, strut og de fine indsyninger i ærmerne er en ekstra detalje, som lige sætter prikken over i’et, fordi de poser så fint.

Men farven – farven! Den farve er fuldstændig fantastisk! Den fik mig omgående til at tænke på et lille indbydende bolsje, som man slet ikke kan lade være med at hapse.
Derfor har jeg utålmodig gået og ventet på, at den skulle komme i butikkerne – og den var bestemt ventetiden værd!

Jeg var ærlig talt en smule bekymret for, om den ville blive godkendt af Fidusen, nu hvor den hverken var lyserød eller lilla 😉 – men det var der bestemt ingen grund til – hun elsker den næsten lige så højt som mig, og den passede perfekt til hendes fine flamingohat, som hun havde haft på i børnehaven, fordi de skulle til fødselsdag hos søde Sofie fra stuen.

Jeg beklager det massive billedspam – men jeg er håbløst forelsket i både Fidusen og frakken 😉

På Wheats egen webshop er den kun online til baby – den finder du her. Jeg har fundet den til større piger med fri fragt lige her.

Fidusen: Jakke: Wheat – her i lilleog her i stor -.- Tylskørt: Poppy Rose -.- Sko: Angulus (lignende her) -.- Strømpebukser: POMPdeLUX -.- Kanin: Jellycat

 

Dette indlæg indeholder affiliatelinks – klik her for at læse mere.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *