Den smukkeste sommerkjole fra Wheat er på udsalg

P1230905

P1230910

P1230911

P1230916

Jeg har efterhånden fået en del spørgsmål til en bestemt lyseblå kjole, som Fidusen har haft på på flere billeder på instagram. Og det kan jeg godt forstå, for den er simpelthen så fantastisk fin og smuk – og så klæder den lyseblå farve min lyshårede Fidus helt fantastisk.

Der er tale om en kjole fra Wheat, og den er lige nu på udsalg en del forskellige steder.

De har den i Wheats egen webshop her – de har den også hos Stylepit her – og så har de den hos Magasin her – det er hos Magasin, de har det største udvalg tilbage af størrelser, og jeg kan godt afsløre, at jeg selv netop har købt den hjem, så Fidusen har én liggende til næste sommer, når hun er vokset ud af sin nuværende 😉

 

Dette indlæg indeholder affiliatelinks – klik her for at læse mere.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

1 Kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *