Den perfekte Lucia-kjole

019

037

wheatluciakjole

Her er et tip til den perfekte kjole, du kan bruge til børnenes luciaoptog.

Da jeg første gang så denne smukke hvide kjole hos Wheat, forelskede jeg mig hovedkuls i den pga det rene udtryk og de smukke broderier. Jeg var helt overbevist om, at det var en natkjole – og det er det som sådan også, men de fortalte mig, at den egentlig var lavet pga stor efterspørgsel i Sverige efter en pæn luciakjole til luciaoptog – og det kan jeg jo godt se, at den er ganske perfekt til.

Så hvis du mangler en kjole til din datters luciaoptog i skolen eller børnehaven, så kan du jo passende købe denne, hvor du så bagefter har den smukkeste natkjole, du overhovedet kan forestille dig. Det er en helt perfekt løsning, fordi man jo netop ikke vil bruge ret mange penge på en luciakjole, man ikke kan bruge bagefter – og alligevel synes jeg altid, jeg ender med at købe noget, fordi vi ikke ligger inde med ret meget hvidt tøj til hverken Trutten eller Fidusen.

Vær opmærksom på, at den er ret lang, så hvis du er i tvivl mellem to størrelser, så vil jeg anbefale dig at vælge den mindste 🙂

Du finder kjolen fra Wheat lige her.

Og hvis du generelt er vild med tøj fra Wheat – så skal du da ikke gå glip af min adventskonkurrence, hvor jeg udlodder et gavekort til Wheat på hele 2.000 kr – den finder du her.

 

Dette indlæg indeholder affiliatelinks – klik her for at læse mere.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *