7. dec – vind et gavekort til Wheat på 2.000 kr

Opdateret for nylig55

I dagens konkurrence og giveaway kan du vinde et gavekort til Wheat børnetøj på 2.000 kr

Konkurrencen er nu slut – den heldige vinder, som blev fundet ved tilfældig lodtrækning, blev Lisbeth Møller Jensen – hun har fået direkte besked via mail.

Jeg har sådan glædet mig til at åbne dagens låge i kalenderen – det er nemlig en af mine absolutte favoritter, jeg her har teamet op med. I samarbejde med Wheat udlodder jeg et gavekort på hele 2.000 kr til at shoppe for i deres webshop, der bugner af det fineste børnetøj, du overhovedet kan forestille dig.

Man behøver vist ikke at følge ret meget med på bloggen her for at opdage, hvor stor en plads Wheat har i mit hjerte – jeg elsker de fine designs, det store udvalg, den gode kvalitet og ikke mindst de tanker, der ligger bag de forskellige kollektioner.

Det er også et stort plus i min bog, at Wheat er lige stærke både til drenge- og pigetøj – jeg synes nemlig ofte, at drengene bliver lidt snydt, med mindre det er et brand, der primært laver drengetøj.

Det allerførste stykke tøj, jeg købte til Fidusen, da vi netop havde fundet ud af, hun var en pige, var fra Wheat. Nogle af mine allerførste barselsgaver til Trutten var fra Wheat – og Wheat har fulgt dem sæson efter sæson, så vi har mange gode minder knyttet dertil 🙂

Men altså: én heldig kartoffel kan vinde et gavekort til hele 2.000 kr til Wheats egen webshop, som du finder lige her. Så kan du shoppe løs af basistøj og festtøj, overtøj og undretøj, drengetøj og pigetøj – du bestemmer nemlig selv, hvad det skal spenderes på.

For at deltage skal du klikke på dette link og finde en af dine Wheat favoritter.
Så lægger du en sød kommentar til dette indlæg (altså her på bloggen – og IKKE inde på Facebook) med et link dertil
– og derefter krydser du fingre for, at netop du bliver den heldige kartoffel, jeg udtrækker som vinderen 🙂

Sidste chance for at deltage er den 13. december 2014 kl 22, hvorefter jeg udtrækker en heldig vinder, der får direkte besked og offentliggøres her i indlægget – held og lykke! 🙂

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *