Halv pris på lækkert og klassisk nattøj fra Wheat

050

063wheatnatkjole 019

037

Jeg blev forleden spurgt om, hvilket nattøj jeg kan anbefale til børn – og jeg har faktisk kun ét svar; nemlig Wheat.
Da børnene var spæde, sværgede jeg til Petit Bateau, men lige siden de er vokset ud af heldragterne, har vi kun haft nattøj fra Wheat, og det er ganske enkelt fordi, jeg er SÅ glad for både pris, design og kvalitet.

Lige nu er der en del forskellige styles på udsalg til halv pris – og nattøj er jo sådan en klassisk ting, man ved, man får brug for mange sæsoner frem, så det er netop noget af det, man med fordel kan købe på udsalg.

Den hvide natkjole har jeg tidligere anbefalet her – og på billedet kan man se Fidusen iført den til Luciaoptoget i børnehaven 😀 – den er helt fantastisk smuk, og jeg overvejer virkelig, om jeg kan passe den største størrelse 😛

Du finder nattøjet her: Hvid natkjole -.- Blomstret natkjole -.- Stribet pyjamas

 

Dette indlæg indeholder affiliatelinks – klik her for at læse mere.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *