4. dec – vind et gavekort til Billigvoks.dk på 1500 kr – til lækre skønhedsprodukter

billigvoks_logo

I dag er der forkælelse til DIG -eller mulighed for at få julegaverne i hus allerede nu – nemlig et gavekort på 1500 kr til billigvoks.dk.

OBS: konkurrencen er nu slut, og den heldige vinder, der blev fundet ved lodtrækning blev: Amalie. Hun har fået direkte besked via mail.

Indtil nu har julekalenderen budt på lækre ting til de små poder – så nu er det vist på høje tid, at der er MOR der kommer i fokus, så dagens låge byder på ultimativ forkælelse med skønhedsprodukter – nemlig med et gavekort på hele 1500 kr til billigvoks.dk.De har et KÆMPE udvalg af skønhedsprodukter fra alle de kendte brands, og du kan både købe shampoo, stylingprodukter og fx glattejern, krøllejern osv.

Jeg spurgte billigvoks.dk om de ikke havde lyst til at være med i julekalenderen, fordi det faktisk altid er der, jeg selv handler, når jeg skal købe dullegrej -som min veninde så pænt udtrykker det 😉 Dels pga deres store udvalg, især pga de lave priser (der er MANGE penge at spare i forhold til butikspriserne) men også pga deres lynhurtige forsendelse og de små søde overraskelser, de ofte lægger med i mine pakker.

Det er lidt svært at hive favoritter frem – fordi der er så mange, men jeg kommer i hvert fald ikke uden om Moroccanoil. Jeg blev i første omgang afhængig af deres hårolie, som gør mit hår dejlig blødt og lækkert at børste ud. Så fik jeg på et tidspunkt mulighed for at teste deres shampoo og balsam – og det blev begyndelsen på et langvarigt forhold. Produkterne er ikke helt billige, men de gør altså en kæmpe forskel for mit hår.

Jeg skifter mellem flere forskellige slags shampoo, og Redken blonde idol er også en fast favorit.

kroeller

De har også mange forskellige slags el-artikler – og for en måneds tid siden, købte jeg et krøllejern hos dem, som jeg bl.a. brugte til at krølle mit hår på dette billede. Jeg har lovet flere af jer at komme med en guide til, hvordan man griber det an (det tog nemlig stort set ingen tid) men i første omgang kan jeg i hvert fald afsløre, at jeg brugte dette krøllejern.

essie

Hvis du, ligesom jeg, er vild med Essies fantastiske og flotte neglelakker, så har billigvoks et kæmpe udvalg til kun 79 kr stykket.

Sidst men ikke mindst er jeg også nødt til at fremhæve vores Tangle Teezer, som både Fidusen og jeg bruger hver eneste dag. Det er en lille hårbørste, som er GENIAL at bruge, hvis man har filtret hår. Fidusen er normalt helt hysterisk over at skulle have børstet hår, men nu bruger hun selv denne børste hver dag, og så er det stort set aldrig et problem længere.

Så altså – 1500 kr til billigvoks.dk er der på højkant i dag. Så er det helt op til dig, om du vil bruge gavekortet på luksusprodukter til dig selv, om du vil være mere praktisk og købe en kæmpe bunke billige produkter til hele familien, eller om veninder og din mand skal forkæles med ekstra julegaver.

For at deltage, skal du såmænd bare lægge en kommentar til dette indlæg, hvor du linker til et af de produkter hos billigvoks.dk du planlægger at bruge noget af gavekortet på, hvis du er den heldige vinder – flere af jer har problemer med at linke fra en smartphone eller tablet, så I kan bare nøjes med at nævne et af de produkter, I vil købe – uden at I behøver at linke til det.

Sidste chance for at deltage i dagens låge er den 10. december kl 22, hvorefter jeg tilfældigt udtrækker en heldig vinder, der får direkte besked og offentliggøres her i indlægget – HELD OG LYKKE!

 Husk også, at du stadigt kan nå at deltage i disse låger:
1. december – vind 2 EGG helmets cykelhjelme til 1600 kr
2. december – vind en original Sansegynge med pude til 1350 kr
3. december – vind 2 løbehjul fra Micro til 1500 kr

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *