1. dec – vind 2 fantastiske cykelhjelme fra EGG Helmets

egghelmet4

egghelmet5
egghelmet1

egghelmet2

egghelmet3

I dag kan du i min julekalender konkurrence og give-away vinde 2 cykelhjelme fra populære EGG Helmets.

OBS: De to heldige vindere er nu fundet – det blev Mette Maul-Jakobsen og Ditte Hansen – stort tillykke 🙂

Dagens præmie er måske en af de mest populære ting, jeg i sin tid har vist frem på bloggen – og faktisk nok også den ting, der er flest fremmede mennesker, der stopper os på gaden for at spørge ind til.

Det er naturligvis den helt fantastisk lækre cykelhjelm fra EGG Helmets, som jeg har anmeldt og testet her, der er tale om – og i dag er der hele to heldige vindere, der kan vinde en cykelhjelm med valgfrit tilbehør.

Det er faktisk ikke kun en cykelhjelm – den er nemlig også godkendt til vandsport, skating og ski, så den er virkelig alle pengene værd. Den kommer i to størrelser, og de er meget nemme at justere, så hjelmen sidder helt perfekt – der er ganske enkelt en lille pude indeni, som man kan pumpe luft i vha en knap i nakken, så man altid er sikker på, at hjelmen sidder helt tæt.

Du kan læse meget mere omkring EGG Helmets med specifikationer omkring det tekniske, godkendelser osv. hos den danske importør Northsport lige her – og hjelmen forhandles efterhånden også hos rigtig mange fysiske butikker, hvor du  kan tage hen med dit barn og prøve hjelmen, før du køber – du kan finde en samlet liste over forhandlere her.

Det seje ved EGG Helmets er alle de forskellige måder, du kan customize den på, så den bliver lige præcist, som dit barn allerhelst vil have den.

Du starter med en helt plain hjelm, hvortil du så først skal vælge et skin – altså en slags stofhætte, der trækkes udenpå – og så kan du vælge et tilbehør som fx en prinsessekrone, en hanekam eller fx djævlehorn.

Som sagt har EGG Helmet været så søde at udlodde en valgfri hjelm med skin og tilbehør til hele to heldige læsere i denne låge – hver præmie har en samlet værdi af: 807 kr

For at deltage skal du gøre følgende:

1. Læg en kommentar til dette indlæg, hvor du linker til det skin og linker til det stykke tilbehør, du vil have med, hvis du vinder. Du finder en oversigt over alle skins lige her – og al tilbehør lige her.

2. Derudover skal du like dette indlæg enten via bloglovin her – eller facebook vha knappen nederst i dette indlæg.

Sidste chance for at deltage er den 7. december 2014 kl 22, hvorefter jeg tilfældigt udtrækker to vindere, der får direkte besked og offentliggøres i dette indlæg.

Held og lykke!

 

Dette indlæg indeholder affiliatelinks – klik her for at læse mere.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *