3. december – vind 2 løbehjul – Micro Mini og Micro Sprite til i alt 1500 kr

I dag udloddes der 2 løbehjul fra det anerkendte mærke Micro til i alt 1500 kr.

De to heldige vindere er nu fundet – det blev hhv. Katrine Fischer og Nicoline Zäll – begge vindere har fået direkte besked via mail.

De fleste børn elsker at løbe på løbehjul, og det er sådan en god afløser for løbecyklen, når man er ude at gå en tur, hvor det ikke lige er så nemt at tage en pedalcykel med.
Det giver god motion, det styrker balancen og så er det sjovt!

Micro er et meget anerkendt mærke indenfor løbehjul, som ofte er blevet kopieret af andre brands. I stedet for at beskæftige sig med det, har de valgt at holde fokus på at gøre deres egne produkter endnu bedre – og det kan man tydeligt mærke!

Jeg har i samarbejde med Micro fået lov at udlodde to forskellige løbehjul i en valgfri farve (dog under hensyn til, hvilke farver der er på lager), så du kan vælge det, der passer bedst til dit barns alder. Der findes mange flere forskellige modeller end disse to – du kan få nogle, der kan bruges allerede fra 1,5 år – og de laver også helt professionelle trick-løbehjul til voksne.

Anmeldelse test og konkurrence om Micro Mini Løbehjul til børn

Det første løbehjul, du kan vinde, er Micro Mini, som er beregnet til børn i alderen 3-5 år. Det har to hjul forrest, og er derfor meget stabilt og god til de lidt mindre børn, der for første gang skal prøve kræfter med et løbehjul. Samtidigt gør de to forreste hjul også, at det er noget lettere at styre end et almindeligt løbehjul, fordi den ikke slingrer lige så meget fra side til side.

Et Micro Mini løbehjul koster 600 kr, og du finder bl.a. et stort udvalg af farver hos LirumLarumLeg lige her.

Anmeldelse test og konkurrence om Micro Sprite Løbehjul til børn

Det andet løbehjul, jeg har valgt til jer, er et Micro Sprite, som faktisk kan bruges både af børn og voksne. Det er både egnet til begyndere og øvede og er faktisk specifikt fremstillet til at blive brugt hver eneste dag.
Det kan let klappes sammen, så det er nemt at tage med i bilen eller at stille i børnehaven eller skolen, når man kommer frem, og der er også en rem, så du let kan tage det over skulderen, når du ikke bruger det.

Et Micro Sprite løbehjulkoster 900 kr, og du kan bl.a. finde det i et utal af farver hos LirumLarumLeg lige her.

Et Micro løbehjul er en oplagt julegave, hvis du spørger mig – Trutten har længe ønsket sig en afløser for sit gamle, dårlige løbehjul, og jeg er helt overbevist om, at Fidusen ville have mod på at kaste sig ud i det, hvis hun fik et Micro Mini, som er mere stabilt og begyndervenligt.

For at deltage i konkurrencen, skal du blot lægge en kommentar, hvor du skriver, om du ønsker at vinde et Micro Mini eller et Micro Sprite – og så udtrækker jeg tilfældigt en vinder af hver model.

Sidste chance for at deltage i konkurrencen er den 9. december kl 22, hvorefter jeg udtrækker vinderne, som får direkte besked og offentliggøres her i indlægget – held og lykke 🙂

 

Husk også, at du stadig kan deltage i lodtrækningen om 2 EGG Helmets cykelhjelme her – og om en original Sansegynge her.

 

 

Dette indlæg indeholder affiliatelinks – klik her for at læse mere.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *