Liveblogging med Acer fra Edinburgh

IMG_5627       IMG_5646           IMG_5548

 

Jeg ankom til Edinburgh i går formiddags, og jeg har stort set tilbragt al tiden siden da med at gå rundt i den helt fantastiske smukke by, hvor jeg har suget stemningen ind og nydt at være tilbage. Jeg har ikke været her siden en studietur i gymnasiet, men byen er forholdsvis lille, så jeg husker meget af det endnu.

Jeg skal nok fortælle mere om byen og komme med nogle rejsetips i et andet indlæg senere. Ditte og jeg er de to eneste danske livsstilsbloggere, der er af sted, men vi er i selskab med en flok finske, norske, svenske og britiske bloggere, og det er som altid rigtig sjovt at tale om blogging på tværs af de forskellige lande – der er nemlig kæmpe forskel.

I morges blev vi delt ind på hold og fik en liste over opgaver, vi skulle udføre, mens vi gik på opdagelse i Edinburgh – vi blev udstyret med en rygsæk med en masse af Acers nyeste produkter, som vi kunne bruge undervejs – og så var det ellers af sted.

Vi har derfor brugt dagen på følgende:

IMG_5556

Vi har set på en masse mænd i kilt.

IMG_5602

Vi har set Starwarsmænd i kilt.

IMG_5591

acergif on Make A Gif

Vi har været kreative foran Edinburgh Castle – kan du mon se, hvad vi laver? 😀

IMG_5578

IMG_5580

Vi besøgte Camera-Obscura – hvor der var en masse sjove illusioner – vi havde desværre ikke så meget tid, men det er klart et oplagt sted at besøge en anden gang, især hvis man har børn med til Edinburgh.

IMG_5665

IMG_5666

Vi har spist en friturestegt marsbar – som åbenbart er en famøs snack her i Edinburgh – lad os bare nøjes med at sige, at det var en… interessant oplevelse 😀

IMG_5678

IMG_5683

IMG_5681

Vi skyllede marsbaren ned med en kold øl på Skotlands mindste pub.

IMG_5618

IMG_5626

Vi ringede til en ven fra Alexander Graham Bells fødested – opfinderen af telefonen.

IMG_5697

IMG_5719

IMG_5725

Vi sad og bloggede fra The Elephant House Cafe – hvor en af Harry Potter bøgerne blev skrevet fra. Vi brugte en Acer Aspire Switch – som er en slags mellemting mellem en tablet og en computer – jeg ELSKER den. Skærmen kan tages af og sættes på, og det er perfekt for mig rent arbejdsmæssigt, at det er så let at skrive fra den med det medfølgende tastatur – jeg bruger normalt aldrig telefon eller tabs til at blogge fra, fordi jeg ikke orker at skrive så lange tekster.

Vi fik også mulighed for at prøve en helt ny smartphone fra Acer, som ikke er kommet på det danske marked endnu – Acer Liquid Jade. Kameraet er virkelig godt – de fleste billeder her i indlægget er taget med det.

Vi har haft en virkelig sjov dag rundt i byen – det var en god måde at opleve byen via de forskellige opgaver. I aften er der fri leg – så Ditte og jeg vil på jagt efter en god restaurant, så vi kan slutte af på ordentlig vis!

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *