Gæsteredaktør hos Acer Nordics

picnr1
Billede 19-02-15 12.33.48

Billede 19-02-15 12.33.16

Billede 19-02-15 12.32.28samarbejde

Jeg har fået mulighed for at afprøve en smart lille sag fra Acer som er en slags hybrid mellem en tablet og en bærbar computer – Acer Switch 11.

Jeg er en pc-pige og har altid været en pc-pige. Jeg har forsøgt at skifte over til de hvide æbler – uden den store succes undtagen på telefonfronten – og de seneste 4 år har jeg haft en Acer computer, som jeg er overordentlig glad for. Derfor er jeg også rigtig glad for og stolt af, at jeg nu har mulighed for at samarbejde med dem.

Den her smarte sag – Acer Switch 11 – forelskede jeg mig allerede hovedkuls i, da jeg var med Acer i Edinburgh før jul. Du kan bruge den som en helt almindelig mini-bærbar, som er nem at tage med, fordi den ikke fylder ret meget. Så kan du med et snuptag klikke skærmen af og bruge den som en almindelig tablet – og skærmen kan derudover også sættes omvendt på, så du enten kan bruge den til at vise præsentationer for nogen, du sidder overfor – eller du kan simpelthen vende den på hovedet, så den er genial til at se film på.

Nå men dette indlæg skulle faktisk ikke have handlet så meget om Switch 11 – jeg blev bare revet lidt med 😀 – jeg ville egentlig blot fortælle, at jeg i denne uge har fået æren af at være gæsteredaktør på Acer Nordics’ forholdsvis nye instagramkonto.

De kører et koncept, der hedder #7ThingsILove hvor de på skift har nogle af deres yndlingsbloggere fra de nordiske lande til at vise de ting frem, de elsker – og i denne uge er det altså mig! Der er et skønt mix af København, kager og cocktails – præcist som man kender mig bedst 😀

Det er desuden en rigtig god måde at opdage nye bloggere fra andre lande – hvis man godt vil have udvidet sin horisont en smule – så jeg kan kun anbefale dig at følge med.

Du finder dem på @AcerNordics – og ellers via #7ThingsILove

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *