Masser af favoritter til næste forår fra CIFFKIDS (farlige fristelser)

Så er det vist også tid til at få vist mine favoritter fra CIFF Kids frem, så jeg i stedet kan holde fokus på alle de lækre ting, der lander i butikkerne lige nu.

Tingene i dette indlæg kommer til salg i januar næste år – og jeg glæder mig allerede til at skulle shoppe sommertøj – jeg synes ærlig talt, det er en smule deprimerende, at det nu er efteråret og vinteren, der banker på døren.

Angulus

Nyheder fra Angulus børnesko forår og sommer 2015

Angulus har som altid en masse lækre ting i vente. Deres styles er jo meget klassiske, men til gengæld bliver der så leget med farver, detaljer og materialer. Den sarte mintgrønne lak var jeg helt vild med -og også den blå denimfarvede, der har en virkelig fin struktur i materialet. Leopard slipper vi heller ikke udenom næste sommer (omend jeg personligt er ved at være mættet nu – bortset fra de forskellige grå udgaver), og så kommer der de mest fantastiske sko med diskrete blanke cirkler i materialet, som jeg synes, der har fine Stine Goya referencer.
Til næste sommer tror jeg, at Trutten skal løbe omkring i de grå kamuflagefarvede sandaler, Fidusen i de kernelæderfarvede øverst – og jeg skal helt sikkert have de sorte på det nederste foto!

Rainbow & Snow

065

069

073

Rainbow & Snow har jeg allerede præsenteret dig for i dette indlæg. Deres første kollektion kommer i butikkerne nu til efteråret, så her på billederne er det altså kun deres anden kollektion. De er nytænkende samtidigt med at det stadig tydeligt, at de designer til børn. De har stor fokus på kvalitet og drager nytte af deres mange års erfaring med netop produktion af sko – og så er priserne faktisk i den lave ende sammenlignet med de fleste kendte brands af fodtøj til børn.

Overtøj fra Mini a Ture

098

107

Overtøj fra Mini a Ture til forår og sommer 2015 093

 

Mit kamera brød sammen midt under mit besøg hos Mini a Ture, så jeg nåede kun at få foreviget deres overtøj – og faktisk ikke en gang det hele. Der var, som sædvanligt, en masse fine ting, men mit øje fangede især det flotte mønster på den rosa anorak (det kan desværre ikke ses ret godt på billedet), den fuldstændig fantastisk fine quiltede jakke med peplum til pigerne og den lækre quiltede jakke til drengene samt det vildt flotte mønster på den blå drengejakke.

MarMar Cph

Moodboards til inspiration for Marmar cph SS15 kollektion

Cardigans med glimmerstjerner fra MarMar Cph til forår og sommer 2015

Quiltet jakke i ombre og flot nederdel med stjerner fra MarMar Cph til SS15

Smukke prints på nederdel og kjoler samt citrongul cardigan fra MarMar  cph

Virkelig lækker sweatjakke og shorts til drenge fra MarMar cph

MarMar Cph bød som vanligt på en fuldstændig fabelagtig kollektion med mange personlige favoritter for mit vedkommende. På det øverste billede kan du se et moodboard med de ting, der har været inspiration for kollektionen – jeg synes altid, det er spændende at se, hvad der ligger til grund for kollektionen.
Der var som sagt mange favoritter i denne kollektion. Jeg faldt omgående for det fine print på kjolerne med de gule og ferskenfarvede cardigans. Designeren Malene fortalte faktisk en sjov historie om den citrongule cardigan. Det var nemlig vigtigt, at den havde den helt rigtige citrongule farve, og derfor måtte de i første omgang returnere hele sendingen 😀

Jeg ved, at Fidusen vil knuselske de fine cardigans med glimmerstjerner – og sættet med sweatjakken og de flotte shorts kommer uden tvivl til at være i Truttens klædeskab til foråret.

Christina Rohde

2014-08-041

048

057

066

069

Christina Rohde har også lavet en smuk kollektion, der både byder på sarte pasteller, flotte libertystoffer og mørke nuancer – der er noget for enhver smag.

Jeg er helt vild med det fantastiske print med Alice i Eventyrland, som fandtes i flere forskellige styles – og det sarte fjerprint er også noget så fint – og ikke mindst badedragten – den forelskede både Manja og jeg os i med det samme.

CamCam

Flot sengetøj fra CamCam til babyseng

087  Sækkestol fra CamCam til børneværelset

Flot sengerand fra CamCam til babyseng

CamCam interiør disker fortsat op med lækkerier og nyhederne byder denne gang bl.a. på flotte sengerande til tremmesengen, sækkestole og flotte nye prints bl.a. det fine svaneprint, der bl.a. går igen på både sengetøj og sækkestole.

Mimi’s Circus

Flotte sækkestole fra mimi's Circus

Fint porcelæn tallerkener og kopper fra mimis circus

Lækkert sengetøj junior baby og voksen fra mimi's circus

Mimi’s Circus er en webshop med et virkelig lækkert udvalg – og på det seneste har de også lanceret deres egne produkter, som går virkelig godt i hånd med deres webshop – det er nøje udvalgte og meget lækre ting.

Deres fine porcelænsstel er ikke nyt – men fortjener stadigt at blive vist – vil det ikke være fantastisk som dåbsgave? Sengetøjet med maritime vibes fangede naturligvis straks min opmærksomhed – det fås både i baby- junior og også i voksenstørrelse – hvilket især er et hit hos os, da begge børn nu har skiftet til voksendyne.
Sidst men bestemt ikke mindst er der sækkestolene. Åh de sækkestole har jeg jævnligt drømt om siden messen – de er helt fantastisk fine, og prisen ender på 599 kr, hvilket bestemt er i den rimelige ende. Du kan finde både sengetøj og sækkestole her.

Fabelab

118

111

114

 

Fabelab laver gennemtænkte og geniale produkter, som samtidigt er en fryd for øjet. De udvidder kollektionen med endnu et foldetæppe – denne gang et smukt skib, der går lige i mit maritime hjerte 😀

Derudover lancerer de en kollektion af babysengetøj, som kan forvandles til udklædningstøj, når barnet er blevet for stort til sengetøjet – er det ikke genialt? Så giver det pludselig bedre mening at betale lidt mere for et sæt babysengetøj, som barnet hurtigt er vokset ud af.

Wheat

Wheat SS15 kollektion

Sommerjakke til drenge fra Wheat

Lækkert sæt med shorts og sweatshirt til piger

Sweatshirt til drenge fra Wheat

Klassiske lyseblå kjoler fra Wheat

Wheat – åh Wheat!

To af mine favoritstyles fra denne sommer går heldigvis igen næste sommer med enkelte fine ændringer. Det er den lyseblå kjole og lyseblå skjorte – jeg blev helt glad, da jeg spottede dem i kollektionen 😀

Der er mange favoritter i den kollektion – men jeg vil især fremhæve de lækre sweat-sæt, som er lavet i virkelig lækkert tyk sweat-stof som virkelig falder flot. Derudover er jeg VILD med den blå farve, jakken har – og så kan jeg hinte, at der kommer et helt sort sæt regntøj 😉

Mads Nørgaard

Flot mønstret kjole fra Mads Nørgaard

202

206

Mads Nørgaard mestrer virkelig kunsten at lave klassisk tøj med små overraskende twists – som fx en farvet knap, et kantbånd i en neonfarve eller et sjovt print på en klassisk style. I den kommende sæson er jeg især vild med de flotte denimshorts og den helt fantastiske kjole.

Poppy Rose

053

047

058

066

071

Poppy Rose er en af mine personlige favoritter, og jeg elsker den måde, de bibeholder deres stærke identitet med klassiske libertystyles, samtidigt med at de konstant formår at forny sig. Til foråret kommer der nogle rigtig fine styles i den lidt mere preppy genre som sættet her på det sidste billede – jeg ELSKER det!

Den mest fantastiske nyhed er dog Poppy Roses samarbejde med Anni Lu omkring de smukkeste armbånd, jeg længe har set. Jeg kan slet ikke vente, til de kommer i butikkerne – men jeg har altså også længe haft et godt øje til Anni Lu’s smukke smykker.

Soft Gallery

Flotte puder fra Soft Gallery Le Voyage kollektion

Soft Gallery SS15 kollektionen hedder Le Voyage

Soft Gallerys basiskollektion hedder Soft by Soft Gallery

Le Voyage er navnet på Soft Gallerys forår og sommerkollektion til 2015

Soft Gallery kommer med en kollektion til SS15 der hedder Le Voyage. Jeg kan kun vise små smugkig derfra lige nu, men jeg GLÆDER mig til vi nærmer os, så jeg kan løfte sløret for hele kollektionen – den er nemlig helt fantastisk smuk! Jeg kan afsløre, at der udviddes med en masse flotte ting i badetøjsgenren (hint: bl.a. UV-dragter, som jeg personligt savnede i år) og hele kollektionen er bygget op omkring et rejse-tema – og alle de ting, der nu en gang kan tolkes ind i det.

På billederne viser Tine fra Soft Gallery bl.a. deres Soft by Soft Gallery kollektion frem, som er en form for basisserie, der bl.a. er opbygget omkring deres ikoniske ugleprint- det er faktisk allerede på vej ud i butikkerne, hvor du bl.a. kan købe det her.

Petit by Sofie Schnoor

162 175-001 2014-08-042

Petit by Sofie Schnoor er virkelig et af de mærker, der har fundet vej til mig de seneste par år – primært fordi de er så stærke på drengetøj – noget jeg savner hos mange danske brands.

Deres børnetøjskollektioner læner sig ofte op af deres voksenkollektion men altid med respekt for, at det er børnetøj, det handler om. Derfor er der som altid fine prints, hvor jeg har fundet mine favoritter til både Trutten og Fidusen. Deres skokollektion er flot, legesyg og perfekt til pyntesyge piger. Vi har faktisk endnu ikke haft et par sko fra Petit by Sofie Schnoor, så jeg kender ikke kvaliteten – men det tror jeg, der skal laves om på til næste forår 😉

Sjov og flot jakke fra Danefæ
Denne jakke fra Danefæ ville være et flot og festligt indslag i Fidusens garderobe – er den ikke skøn?
Moccasiner til børn fra By Clara
By Clara er et helt nyt dansk brand, som bl.a. laver de smukkeste moccasiner til børn.

 

Maritime striber fra Freds world til børnetøj til forår og sommer
Lækre maritime striber og farver fra Fred’s World

Og NU er det også slut med forårstøj – nu kommer der fokus på de kollektioner, der netop nu lander i butikkerne. Du kan allerede nu se lidt om det i mine indlæg fra sidste modeuge – her er et om mine favoritmærkerher er kun fokus på Wheat’s efterårstøj og vintertøj – og her er mine favoritter fra upcoming brands.

Dette indlæg indeholder affiliatelinks – klik her for at læse mere.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

1 Kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *