AW14 efterårsfavoritter fra mine yndlingsmærker

Jeg vil som lovet lave to indlæg fra CIFF KIDS; ét med mine favoritter fra de brands, jeg allerede i forvejen kender og elsker og ét med favoritter fra nye mærker – i hvert fald i mit univers. Favoritter er måske så meget sagt – for dem havde jeg mange af. Men jeg har udvalgt enkelte ting fra hvert brand, som jeg kort vil fremhæve – bare så du kan få en idé om, hvad du har i vente til efteråret.

Popy Rose

Poppy Rose byder som forventet på en SMUK AW14 kollektion, hvor der er overraskende mange fine lyse farver, selvom det er en efterårskollektion – det elsker jeg!

Der var som altid masser af smukke Liberty-kreationer i nye snit og modeller. Derudover var der denne gang det mest fantastiske leopardmønster i en rosa nuance, som var parret fantastisk fint sammen med grå jersey. Mine to favorititems fra kollektionen må dog næsten være de utroligt smukke blåmønstrede shorts samt den lækre strikkede kjole – jeg er helt overbevist om, at begge dele er nødt til at indfinde sig i Fidusens garderobe næste efterår 😉

Poppyroseaw14_b

Poppyroseaw14_a

Poppyroseaw14_c

Poppyroseaw14_d

Soft Gallery

Soft Gallery bød denne gang på to fantastiske nyheder undertøj og parkajakker – to helt forskellige, men helt fantastiske ting! (Der var faktisk også et lækkert sæt strikket hue og vanter i en smuk sort-meleret farve).

Undertøjet laves bl.a. i det velkendte ugleprint, men også med smukke motiver og prints fra den aktuelle kollektion – jeg GLÆDER mig!

Parkajakken – åh den parkajakke. Den har hjemsøgt mig lige siden messen, og jeg er nærmest ude i, at jeg er nødt til at have den til både Trutten og Fidusen (den fås nemlig både i en drenge- og pigeudgave) – og at jeg så vil forsøge at klemme mig ned i den største børnestørrelse – er den ikke fantastisk?

Udover de to ting, jeg har fremhævet, bød kollektionen naturligvis på et utal af smukke, smukke items med de mest fantastiske illustrationer – Soft Gallery formår altid at skabe et smukt og magisk univers – og AW14 kollektionen er bestemt ingen undtagelse!

P1200249

P1200100

P1200058

P1200103

2014-01-30 0015

2014-01-30 0016

Mini A Ture

Der var mange fine ting hos Mini a Ture, men noget af det, der virkelig overraskede positivt var deres overtøjskollektion. Som noget nyt har de nemlig pels på deres jakker og flyverdragter, og ÅH hvor er det dog fint – store flotte og fyldige pelskraver. Der kommer certifikat på alle pelskraverne, så man har sikkerhed for, at dyrene er blevet behandlet ordentligt – og pelsen kan naturligvis knappes af.

Især den smukke røde frakke (køb jakken her) og det lækre camouflageprint (køb jakken her) gjorde indtryk på mig, og jeg tror muligvis, jeg lige her har fundet Trutten og Fidusens vinterjakker til næste år.

Ellers var der både de vanlige douche farver samt en masse pangfarver- så en flot og bred kollektion! Det meste af Mini a Tures kollektion er nu til salg lige her.

2014-01-31 0012

Angulus

Noget af det helt fantastiske ved Angulus er deres evne til at få de helt traditionelle og kendte modeller til at følge med tiden når de gang på gang finder på små nye detaljer, nye farver eller mønstre.
Til AW14 kommer der masser af dyreprint (jeg ELSKER den camouflagefarvede) og mange af modellerne bliver igen lavet i lak, som får de smukke farver til at fremstå helt anderledes end på almindeligt læder.

P1200311

P1200312

Mads Nørgaard

Mads Nørgaard er efterhånden gået hen og blevet et af mine favoritmærker indenfor børnetøj. Kvaliteten er i særklasse, pasformen upåklagelig – og så leverer de gang på gang nogle fantastiske kollektioner med en god blanding af gamle kendinge og nye favoritter.

I AW14 kollektionen var der naturligvis de klassiske sømandsstrik, smukke skjorter i flotte mønstre, de strikkede bluser med neonstrejf og den efterhånden velkendte kjolemodel i nye farver og mønstre. Derudover faldt jeg for det sødeste sæt regntøj, som leder tankerne tilbage på det helt klassiske fra min egen barndom – men dette er i en opgraderet udgave, hvor der også er leget med forskellige materialer i samme sæt.

Sidst men ikke mindst så var der også et utrolig fint sæt med tern, som jeg faktisk også selv gerne ville eje i voksenstørrelse 😉

P1200254

P1200257

P1200261

P1200269

Ver de Terre

Ver de terre byder som altid på lækkert, lækkert overtøj – det er fordelen ved et brand, der stort set ikke laver andet!

Næste vinter dukker der en smuk støvet grøn op, som jeg har forsøgt at fange med kameraet. Den kommer både i flyverdragt og jakke – og jeg synes, den er fantastisk smuk til både drenge og piger.

verdeterreaw14

Noa Noa Miniature

Noa Noa Miniatures smukke, blomstrede univers er altid et frisk pust om vinteren, når vejret er gråt og trist. Jeg faldt især over et par fantastisk smukke blomstrede gummistøvler – og så de lækre strikkede cardigans med fine mønstre ved kraven, som både vil være smukke – og praktiske til næste vinter.

P1200376-001

P1200383-001

 

Rugged Gear

Selvom det kun er Rugged Gears anden sæson, så har jeg valgt at tage dem under “gamle kendinge” fordi Trutten har haft deres støvler hele denne vinter. De har lavet nogle fantastisk fine designs til næste vinter, som du godt kan glæde dig til. Jeg var især vild med den grå/sorte udgave af den støvle, vi har testet til Trutten i år – og så er den lavet i en forskellige pimpede udgaver med både neon, glimmer og leopard på snuden – det kan kun blive sikre hits!

P1200394

P1200396

P1200399

P1200402

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *