Outfit fra vores 1-års bryllupsdag på Sardinien

IMG_0768

IMG_0769

IMG_0771

IMG_0775

Vi var så heldige at kunne fejre vores 1-års bryllupsdag i det mest fantastiske omgivelser på Sardinien. Jeg skal nok nævne mere om det i et andet indlæg og har også andre indlæg fra ferien på trapperne.
I første omgang vil jeg gerne vise mit outfit fra dagen frem. Eller – aftenen. Dagen blev primært tilbragt i bikini, og det skal man bestemt ikke kimse af 😉
Jeg har før vist Ganni-kjolen frem og fortalte om den fantastiske service hos Me & the Met – og faktisk købte jeg dengang kjolen med henblik på at skulle have den på netop til vores 1-års bryllupsdag. Dengang vidste jeg dog ikke, at det blev på Sardinien og ikke her i København.

Jeg synes simpelthen den er SÅ smuk – og efterfølgende har én af mine veninder også købt den, så det er jeg åbenbart ikke ene om 😉 Den sidder normalt virkelig flot på mig, men min mand stressede på mig, da jeg skulle have ham til at tage billederne, så jeg glemte at få den lukket i nakken, og det er altså derfor, den sidder og poser lidt mærkeligt foran 😀

Kjolen er desværre udsolgt nu – og jeg har faktisk ikke kunne opstøve den andre steder i den farve længere – men Me & the Met kører lige nu udsalg med op til 70% rabat, og der er altså stadigt mange lækre sager på shoppen.

Jeg havde taget mine smukke Julie Sandlau øreringe fra brylluppet på – og en halskæde fra Jane Kønig, hvor jeg har 2 vedhæng med børnenes initialer og en lille diamant som repræsenterer min dejlige mand.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *