Når man fejrer bryllupsdag uden sin mand

Lisbeth_og_Mikkel_10x15_238

Lisbeth_og_Mikkel_10x15_217

Lisbeth_og_Mikkel_10x15_340

I dag er det præcist 3 år siden, jeg sagde ja til min mand i kirken – og præcist 11 år siden, jeg kyssede med ham for første gang. Jeg tænkte egentlig, at jeg gjorde det ret nemt for ham ved at lægge de to mærkedage på den samme dag, så der ikke er alt for mange datoer at huske på – ehrm…

Sidste år fejrede vi dagen med begge børn, hvor min datter råbende fik vækket min søn med et “kommer du ikke også ned, så vi alle 4 kan fejre vores bryllupsdag sammen” – og for to år siden, var vi på Sardinien, hvor vi boede på det mest fantastiske hotel – og da børnene var faldet i søvn, lagde vi os op på taget af lejligheden med en flaske champagne, kiggede på stjerner og talte den halve nat.

I år; ja der er min mand altså ude at spise middag på en fancy restaurant – men uden mig!
Han havde fået booket en forretningsmiddag i sin kalender, som han ikke kunne komme ud af, da jeg forarget konfronterede ham med det. Jeg har været gal, frustreret, ked af det og irriteret – men jeg har trukket vejet dybt ned i maven og forsøger at huske på, at nogen er gode til nogle ting – andre er gode til andre ting. Og datoer er så ikke just én af hans forcer 😉
Og så har vist til gengæld også en del tilgode på skyldekontoen, som jeg ser frem til at cashe ind 😀

Mine tre søde veninder er til gengæld kommet mig til undsætning – så i bedste Sex and the City stil, kommer de herhjem i aften – og så tænker jeg egentlig, at min mand passende kunne sørge for sushi og champagne til os 😛

Du kan se videoen med billederne fra vores fantastiske bryllupsdag lige her.

Billedkilde: Lina Ahnoff

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Heh du er ik den eneste der gjorde det så. Jeg var ude og spise med min svigermor på min og mandens 3 års bryllupsdag som var for et par uger siden og han var hjemme med sønnen og hyggede sig. Det var egentlig ret spontant, da min mand var træt efter job og han synes det var fint jeg tog ud og hyggede mig alligevel. Men lur mig om din mand ikke har noget i ærmet, det er i hvert fald mit indtryk efter at have læst med i lang tid 😉

  • Haha – ja okay, meget rart at vide, at man ikke er den eneste 😀
   Jeg fik skam også en sød gave fra morgenstunden, og jeg havde en skøn aften med mine dejlige veninder – og så tror jeg, han godt er klar over, at det både er første og sidste gang, han booker aftaler på den dato 😀

 • Stort tillykke med bryllupsdagen som var 🙂 Håber manden og dig får en god koncert med Rianna. Mener, at du skrev, at I skulle afsted 😉
  Ps. Jeg blev gift på min 30 års fødselsdag, og da jeg blev 32 år, havde min min glemt begge dele. Ups. Det har han ikke gjort siden – (tak, svigermor)

  Pps. Får vi måske nogle billeder med et par af dine garderobe indkøb denne sommer 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *