Smuk halskæde fra Jane Kønig

Denne halskæde fra Jane Kønig er med såkaldte lovetags, hvor du selv kan vælge, hvilke bogstaver, der skal indgraveres. Jeg har valgt Trutten og Fidusens forbogstaver, og derudover er der en lille diamant, som jeg selv tænker, der repræsenterer min kæreste – et fint lille trekløver af de personer, der betyder allermest for mig i mit liv.

Halskæde og vedhæng fåes både i guld og oxideret sølv – og så elsker jeg, at kæden er en del længere end mine andre halskæder, så den træder mere tydeligt frem, når den fx hænger udenpå en sweater – som du måske kan ane på dette billede.

Det vil være en oplagt gave til Valentins Dag, Mors Dag eller måske endda i barselsgave – for mig er det i hvert fald en halskæde, der konstant minder mig om de personer, jeg elsker allermest – og det er bestemt ikke nogen dårlig ting at bære rundt på.

Her finder du halskæden fra Jane Kønig.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *