Hvor skal vi rejse hen på sommerferie?

sommerferie
Vores sommerferie i Frankrig for to år siden.

Vi plejer altid at planlægge vores sommerferie i rigtig god tid. Dels af hensyn til mig, som gerne vil have styr på tingene. Dels af praktiske hensyn – men især også fordi noget af det gode ved en sommerferie, er al den tid man bruger på at glæde sig og planlægge det hele sammen.

I år har vi slet ikke styr på noget i den retning. Mit speciale har simpelthen fyldt så meget, at jeg ikke kunne overskue at planlægge ferie sideløbende – og jeg har hele tiden været lidt nervøs for, om jeg mon ville få afleveret her til 1. juni, eller om jeg ville vente helt til 1. september, som faktisk er den frist, jeg havde på min specialekontrakt.

Men NU er det afleveret, så nu kan vi endelig begynde at planlægge og glæde os til vores sommer sammen. Min mand har ret stor fleksibilitet mht hvornår han holder ferie, så det har vi faktisk ikke en gang planlagt endnu – så hele sommeren står åben for os – 3 ugers fri leg.

Vi har lavet lidt af hvert de seneste år i sommerferien.

For 3 år siden var vi i Tyrkiet med min svigerfamilie med en helt nyfødt lille Fidus og en 2,5-årig Trut, der ELSKEDE solen, varmen og swimmingpoolen.
For 2 år siden var vi til bryllup hos Manja i Frankrig, hvorefter vi kørte videre til Sydfrankrig, hvor vi havde lejet en lejlighed gennem Airbnb, og vi nød den franske atmosfære i en lille hyggelig havneby.Sidste år var vi i Spanien med Bravo Tours, hvor vi nød godt af all inclusive konceptet og i sensommeren var vi med min Far og hele familien i Tyrkiet på badeferie.

I år er vi faktisk helt på bar bund. Vi er fristet af tanken om kørselvferie til Italien eller Frankrig, fordi vi begge har dyrket den ferieform med vores forældre som børn – og der ER altså bare noget hyggeligt over sådan en tur. Italien er MIT land. Jeg har boet der af flere omgange, og jeg elsker den italienske kultur og mad. Min mand er til gengæld frygtelig Frankofil og han er i sit es, når han sidder på en bistro med et glas god vin eller en kop kulsort kaffe.

Samtidigt er jeg også lun på tanken om en charterferie. Det er nemt, enkelt og med succesgaranti – og så kunne det være, at jeg kunne lokke min søde mor med os på ferie, så børnene også kunne hygge sig med hende.

I en helt anden boldgade har vi også overvejet, om vi skulle tilbringe hele ferien her i Danmark, hvor vi simpelthen får rest landet rundt og besøgt nogle af alle de skønne attraktioner, vi har herhjemme. Men jeg vil bare så gerne være sikker på godt vejr – og det er der trods alt lidt større chancer for, hvis vi tager sydpå.

Så nu vil jeg gerne høre, hvad DU skal i sommerferien? Jeg håber, I kan komme med et godt fif til en helt bestemt destination, et helt specifikt hotel eller en særlig ferieform, I skal afprøve i år.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *