Tilbage fra en SKØN familieferie

P1130940

P1130952  P1150032

P1150105

P1150111-001

P1150116

Så er jeg tilbage i regnfulde Danmark efter en skøn uge i Sydens sol og varme, hvor afslapning og familiehygge har været i højsædet.
Det har været en FANTASTISK ferie – intet mindre!

Vi boede på et lækkert hotel i Alanya med Star Tour, hvor poolområdet og legepladsen var indrettet på en så smart måde, at man kunne holde øje med det hele fra sin solseng, så man ikke behøvede at løbe i hælene på børnene hele tiden – og om aftenen, når vi spiste middag rundt om poolen, så smuttede børnene bare lige over på legepladsen med alle de andre børn – og så kunne vi sidde og nyde maden i fred – frem for en stresset situation, hvor vi normalt ville forsøge at underholde dem med iPads, højtlæsning mens vi skyndte os at få spist færdig.

Jeg var, ærligt, en smule skeptisk over at skulle til Alanya, som jeg mest forbinder med fest og ballade – men hold nu op en skøn destination. Stranden var én af de mest lækre, jeg endnu har oplevet i Europa – og vi var heldige med vejret, så vi havde næsten 30 grader dernede.

P1150083

P1130947

Vi var på ferie i alt 15 familiemedlemmer sammen – inviteret af min søde far og hans hustru – og det var virkelig en skøn oplevelse at være af sted på den måde. Jeg er som den eneste i familien flyttet til København – resten af familien befinder sig i Jylland. Så Trutten og Fidusen ser alt for lidt til min del af familien i hverdagen, og det var derfor en fantastisk gave at kunne se dem samme med familien så mange dage i træk. Der var ældre kusiner og en fætter, som altid gad at lege med dem – og det nød de – og vi – i fulde drag!

P1130837

P1130832-001

P1150005

Det blev ferien, hvor Trutten for alvor fik lært at svømme – ja faktisk snorklede han på livet løs og på en bådtur ude på havet fik han set alverdens spændende fisk med min svoger, mens de snorklede. Fidusen er desværre ikke helt så vandglad – men hun elskede at sidde og bygge i sandet, og hun formåede altid at få charmet nogen til at gøre det med hende 😉

Jeg smutter allerede af sted igen i morgen – til Wien på et skønt blogevent – men jeg har en masse gode blogindlæg i ærmet, som jeg vil forsøge at nå at få delt ud af de næste dage 🙂

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *