Vind et lækkert livsstilscruise for dig og en veninde til 2.998 kr

dfdsifb

Jeg har teamet op med 3 vidunderlige kvinder om at skabe en konkurrence med DIG og din veninde i centrum. Selvom man er mor (også selvom man ikke er 😉 ) er det nemlig vigtigt at huske sig selv og sine egne relationer – og derfor er præmien udelukkende forkælelse for dig en veninde. Ingen børn, ingen mænd, ingen sure hverdagspligter, masser af alenetid og venindetid – bliver det næsten bedre?

Vi har nemlig fået lov at udlodde et cruise med DFDS seaways, hvor kvinder og livsstil er i fokus. Undervejs er der foredrag med 4 forskellige og inspirerende mennesker: Michelle Hviid, Hella Joof, Lars Christiansen og Jakob Olrik – og derudover er Henrik Boserup med, og han kreerer en lækker 3-rettes menu, som I får lov at nyde om bord. Derudover er der fordelagtige tilbud på lækre produkter  i deres tax-free shop, så du kan købe billige ting som fx parfume med hjem. Du kan læse mere om cruiset lige her.

Helt præcist udlodder vi følgende:

LivsstilsCruiset er for 2 personer og har en værdi af 2998,-

2 nætter om bord på Crown Seaways

4 foredrag: Michelle Hviid, Hella Joof, Lars Christiansen, Jakob Olrik

1 x 3-retters livsstilsmiddag tilberedt af Henrik Boserup (som også skal med på cruiset)

1 x morgenmadsbuffet

1 x goodiebag

20 % rabat på udvalgte varer i Sea Shoppen om bord.

Turen finder sted den 25/4 – 27/4 2014 og det er derfor MEGET vigtigt, at du kan rejse fra København disse dage, hvis du er den heldige vinder.

Man rejser fra København den 25/4 om eftermiddagen og er retur igen den 27/4 om formiddagen – og udover de mange skønne timer på båden, hvor man ikke skal lave andet end at slappe af, hygge med sin veninde og suge inspiration til sig, så har man også 7 timer i Oslo, som kan bruges på sightseeing, shopping eller på at spise en god frokost.

Jeg har selv været med Oslobåden to gange og nød det i fulde drag – du kan læse om det her og her.

For at deltage skal du hoppe ind på bloggens facebook side og gå til opslaget omkring konkurrencen (det finder du her). Så lægger du en kommentar til billedet og skriver, hvorfor du gerne vil med – og så skal du tagge den veninde, du gerne vil invitere med.

DU SKAL ALTSÅ IKKE LÆGGE EN KOMMENTAR TIL DETTE INDLÆG – MEN INDE PÅ FACEBOOK LIGE HER!

Derefter udtrækker jeg min kandidat i konkurrencen – og det samme gør de 3 andre bloggere, og så udtrækker DFDS den heldige vinder.

Du kan deltage hos os alle 4 – så skynd dig ind forbi Michala, Emilie og Rikke May for at deltage hos dem også – så har du noget større chance for at vinde.

Sidste chance for at deltage hos mig er søndag den 20. april 2014 kl 22 – og den heldige vinder bliver udtrukket og får besked tirsdag den 22. april kl 9.

Held og lykke!

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *