Trutten på tur med DFDS til Oslo dag 1

 

Som du måske nok har fornemmet ud fra min mors indlæg her på bloggen, så er jeg lidt af en verdensmand.

Selvom hun godt nok prøver at tone det ned, så er det en egenskab, der ikke lader sig skjule, og det burde derfor stå klart for enhver, der læser bare en smule med på bloggen, at jeg er en international playboy, der ynder at lade damer fra hele verden opleve mit charmerende væsen.

Derfor var det også med stor glæde, at undertegnede (og mine norske fans) modtog en invitation fra DFDS og Oplev Oslo, om at komme en tur til Oslo for at opleve byen på børnefødder.

Færgen til Oslo sejler af sted lige udenfor mit vindue hver dag – så det var også på høje tid, at jeg endelig fik lov at få en tur med den.

Nederdel: Name It -.- Body: Poppy Rose -.- Cardigan: Poppy Rose -.- Sko: Angulus

Jeg var elskværdig nok til at invitere mine forældre og Fidusen med. Nogle skulle jo bære min bagage, tage billeder og betale for mine is – og Fidusen – ja herregud, hun er jo blot et lille barn, der desperat har brug for min kyndige vejledning i enhver henseende.

Vi var naturligvis blevet indlogeret i færgens fineste suite med egen balkon og adgang til deres VIP-lounge. Intet mindre kan gøre det, og dermed slap jeg også for at mænge mig med pøblen på de lavere dæk.

Det var fine forhold, og selv jeg var imponeret over vores suite – og over det faktum, at vi i VIP-loungen havde fri adgang til kage, snacks, frugt, vin, øl og sodavand under hele turen – og at vi fik morgenmaden serveret på sengen. Sidstnævnte har jeg gentagne gange forsøgt at overbevise min mor om, at der er passende forhold for en verdensmand som mig – men desværre uden held, hvorfor mine havregryn normalt altid indtages ved spisebordet.

Rundt omkring på færgen var der små legepladser, som Fidusen og jeg fik lov at slå os løs på – og de havde også en børneklub med spændende skattejagter og andet underholdning – men grundet Fidusens absurd tidlige sengetid, så fik jeg forbud mod at deltage – hrmpf!

Vi sejlede af sted fra København omkring kl 17 og lagde til kaj  i Oslo omkring kl 9 – så det var skønt at kunne vågne friske og veludhvilede op – klar til ballade og narrestreger.

Følg endelig med de kommende dage, hvor du kan læse mere om mine eventyr i Norge sammen med Oplevoslo.dk

Kys kys,

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *