Velankommet til Hafjell

P1210560

hafjellinsta

Vi er kommet godt til Hafjell efter en skøn, skøn tur med Oslobåden med DFDS.

Som jeg vist før har nævnt, så lægger den til kaj så tæt på vores lejlighed, at vi kan vinke til en fra altanen – så det var fantastisk nemt for os lige at trille om bord lørdag eftermiddag, hvorefter vi kunne se frem til en hyggelig sejltur – frem for en halvstressende køretur med to børn i en tætpakket bil.

Færgen er blevet bygget om de sidste par måneder og rummer nu en masse lækre nyheder som fx wellness, lækker italiensk restaurant, nye luksussuiter mm. Nu hvor vi var af sted med Trutten og Fidusen fik vi desværre ikke mulighed for at opleve de ting – men vi pønser lidt på at afsætte dem hos et hold bedsteforældre og tage en kærestetur på et andet tidspunkt 😉

Til gengæld så fik børnene rig lejlighed til at slå sig løs i det nyistandsatte legeområde – og de havde en fest!

P1210531

P1210609

P1210613

P1210570

P1210579

P1210592

Der var et kuglerum, hvor de fik lokket farmand i et bagholdsangreb til stor underholdning for de mange voksne, der sad bænket rundt omkring. Derudover var der et stort område med bObles – og selvom vi har en pænt stor samling derhjemme, så lokkede de alligevel helt vildt, og jeg fandt op til flere ønsker af bObles, jeg gerne vil have tilføjet samlingen 😀

P1210655

P1210625

P1210536

Vi spiste både aftensmad og morgenmad i buffetrestauranten, og selvom der var virkelig mange mennesker med på afgangen, så var der masser af lækker mad, et forbavsende lavt støjniveau og generelt var tjenerne venlige og opmærksomme.

Da vi vågnede søndag morgen var det til den mest fantastiske udsigt under indsejlingen til Oslo. Det er simpelthen så smuk en tur, at det bestemt er værd at stå tidligt op for – også selvom man ikke har børn med.

Da vi ankom til Oslo, satte vi os i bilen og kørte ca. 2,5 time, hvorefter vi ankom til Hafjell – det kunne ikke være nemmere.Begge børn snuppede sig en lur undervejs og vågnede op under højlydt begejstring, da de opdagede al sneen udenfor 😀

Vi brugte eftermiddagen på at få set os lidt omkring, få pakket ud, lejet ski osv. – og nu er vi mere end klar på vores første dag på ski!

Min mand er en særdeles habil skiløber, men hver formiddag skal både Trutten og jeg i skiskole – og Fidusen skal i skibørnehave 😀 – så kan han tage de sorte løjper der – og så kan vi sammen hygge os om eftermiddagen.

Aftenen i går blev brugt i sofaen med rødvin og stearinlys – jeg kan godt vænne mig til det her koncept, er jeg ret sikker på!

insta3

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *