Min gamle Odder dukkevogn

P1220843

P1220844

P1220848

P1220852

Jeg beklager meget stilheden her på bloggen – jeg har været et par dage i London til et presseevent, og så gik weekenden med at fejre vores smukke Fidus, som nu er en stor (og stolt) pige på hele 3 år.

Jeg har de skønneste billeder fra verdens bedste fødselsdagsfest, men de kommer i et indlæg for sig, når jeg har fået dem redigeret og sorteret. I mellemtiden vil jeg gerne vise én af de utallige gaver, hun var så heldig at få i går.

Oppe på min fars loft har min gamle dukkevogn ligget lunt og godt de sidste mange år. Jeg fandt den for et års tid siden, men kunne ikke helt vurdere, hvilken stand den var i – så her op til Fidusens fødselsdag tog han den ned og fik kigget nærmere på den. Selve stoffet osv. var i virkelig god stand, den krævede dog en ordentlig overhaling med pudsekluden for at få rust osv. af selve stellet – men alt fungerer upåklageligt, og nu ser den stort set ud som ny.

Derudover lå min gamle dukke deri sammen med dukketøj, dyne, pude osv – selv den gamle barnevognskæde var også med.

Dukkevognen er faktisk fra Odder, ligesom den barnevogn jeg selv lå i som spæd (Trutten og Fidusen har også ligget i en Odder barnevogn – dog ikke min den gamle 😀 ). Den er i fint mørkeblåt og mørkegråt jernbanefløjl, og jeg husker jo tydeligt, hvor højt jeg elskede den, da jeg var barn. Derfor gør det mig også ekstra glad, at Fidusen nu har overtaget den.

Hun KNUS-elsker den, og har hele dagen gået og pakket utallige dukker i den, kørt dem på skovtur, sunget for dem og vugget den frem og tilbage. Hun har i forvejen en lille dukkevogn, men denne er jo  meget mere lig en rigtig barnevogn, og jeg tror det er derfor, den hitter så meget.

Det er faktisk ikke det eneste gamle legetøj, Trutten og Fidusen har overtaget fra min barndom. Der er fx denne gamle bilgarage, min gamle yndlingsbamse og en tumledukke samt en bølle/bimse.

Har dine børn mon overtaget noget af dit legetøj? Eller har mine forældre bare været virkelig gode til at gemme alt på loftet? 😀

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *