Retro bamse fra gemmerne

retrobamse

Da jeg for et års tid siden gik i gemmerne på mine forældres gamle loft, fandt jeg flere fantastiske ting, som straks flyttede ind i Truttens legeskabskasser – og som i øvrigt alle har været et stort hit.

Én af tingene var denne skønne retro bamse, som simpelthen er SÅ cool og fashionabel med veloursmækbuks – den er ikke til at stå for.

Trutten er egentlig mere end brandbil-kind-of-guy end en bamsefyr – men denne bamse har alligevel allernådigt fået lov at sove hos ham i tremmesengen – og hvis jeg spørger pænt, må den også godt få et lillebitte godnatkys af Trutten.

Da jeg den anden dag sad og kiggede nogle barndomsbilleder igennem, dukkede bamsen sørme op igen -denne gang i selskab med mig i en meget lille udgave.

Jeg synes simpelthen, det er SÅ hyggeligt at kunne senere at kunne vise Trutten, at hans Mor for maaaange år siden havde den samme bamse, som han har nu – tænk at den har overlevet i alle de år i en flyttekasse på et mørkt og fugtigt loft.

retrobamsebillede

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • haha, præcis sådan en bamse har jeg også. For ja, min har også overlevet. Min har dog stribet overall-krop og aftagelig blå dragt. (Og så er den fuldstændig flad af det fede barn har ligget ovenpå den!)

  • Uh den lyder en anelse mere modebevidst end denne her – den har jo ikke så mange muligheder med outfittet 😀

  • Ja jeg var jo i sig selv ret glad, da jeg fandt den på loftet – men det er jo endnu sjovere nu, når jeg selv kan vise billedet til Trutten om et par år.
   Lige nu var han nemlig ikke særlig interesseret i det 😀

 • Øj, hvor er den (og du :-)) sød. Ser ud til, at det eneste, der ikke har overlevet på bamsen, er den lille lyserøde tunge, der stikker ud af den på babybilledet 🙂

  • Ja jeg er især vild med de hæklede sager, jeg er omgivet af på det billede 😀

   Og ja, tungen har åbenbart lidt en stille død – enten oppe på det mørke loft, eller (mere sandsynligt) pga. min hårdhændede behandling i sin tid 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *