Test og anmeldelse af hvalros fra bObles

bobleshvalros1 bobleshvalros2

Her følger en test og anmeldelse af den nye hvalros; tumlemøbel fra bObles som netop er landet i butikkerne.

Normalt plejer jeg at krydre mine anmeldelser med en lind strøm af billeder, hvor Trutten og Fidusen er i fuld gang med at lege med vores bObles, men vi har simpelthen så meget sygdom herhjemme, at det indtil nu ikke har været muligt – og jeg vil faktisk gerne nå at komme med mine input og oplevelser, så du kan have det i baghovedet, inden de sidste julegaver købes – det fortjener den nemlig!

Hvalrossen er som sagt det seneste skud på stammen fra bObles, der indtil nu har leveret en række fantastiske produkter – se fx. vores test af deres frø, den store myresluger og den store zoo.

Den er udformet som en rutschebane, og omend jeg sagtens kan se det geniale i konceptet (hvilket barn elsker ikke at rutsche?), så var jeg også først lidt betænkelig ved, om den mon overhovedet kunne opfylde det behov, når den ikke var større – og når den var lavet af skum, som jo i sagens natur ikke umiddelbart virker ret rutschevenligt.

Men jeg tog, heldigvis, helt fejl! Børnene KNUSelsker den, og mange gange om dagen er de lige hende spontant for at tage et par rutscheture. Skummet er lavet lidt anderledes end vores andre bObles (eller; det ved jeg faktisk ikke, men det mærkes sådan), så det er virkelig glat – og det mærkes næsten som om, det er pudret på én eller anden måde – i hvert fald kan børnene meget nemt rutsche ned af den; også fx i jeans, som ellers ikke er ret glatte.

De rutscher på numsen, på maven, med hovedet først og med benene først.
De klatrer op af den, de går op af den og får virkelig trænet balancen – og de ligger og slænger sig op af den, mens de ser fjernsyn eller spiller iPad. Præcist som med alle andre medlemmer af bObles familien, er der nemlig uanede anvendelsesmuligheder.

Min favorit fra bObles er nok stadigt den store myresluger – men denne kommer altså ind på en meget snæver 2. plads – og jeg ved faktisk ikke, om den med tiden kunne gå hen og vinde.

Med andre ord: jeg kan – og tør – varmt anbefale dig at købe den nye hvalros. Trutten er knapt 5 år og Fidusen er 2,5 og den passer perfekt til begge aldersgrupper.

Petit Podiums Julekalender

Og nu vi er ved bObles, så udlodder Marina min ultimative favoritbobles i vores julekalender på Petit Podium i dag – nemlig den store myresluger til en værdi af hele 1.599 kr – find konkurrencen her.

 

Dette indlæg indeholder affiliatelinks – klik her for at læse mere.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *