Anmeldelse af nyhed fra bObles – stor Zoo

Så er jeg her igen – min mor har travlt med at sørge for, at Fidusen ikke laver ulykker, og som din yndlingsblogger lader jeg naturligvis ikke muligheden passere for at levere endnu et af mine geniale indlæg, så du kan få en dosis af Trutten – det kan man jo i virkeligheden ikke få for meget af!

bObles har været så søde at sende mig den helt nye store bObles Zoo, som jeg fik lov at prøve med henblik på en anmeldelse. Hos bObles ved de vist, at jeg er fan. Det er min mor og Fidusen sådan set også – og vi har efterhånden en større samling herhjemme, hvor vi hver gang er enige om, at NU bliver det ikke bedre. Nu kan de umuligt finde på noget, der kan toppe det seneste skud på stammen – og alligevel formår de gang på gang at gøre netop det.

Denne gang er det som sagt en bObles Zoo de har lanceret. Den fåes både i en stor og lille udgave – og det er den store, jeg har fået til opgave at anmelde (men altså; intet mindre kan jo heller ikke gøre det, når man er en stor Trut på 4 år!).

Da jeg først åbnede æsken, var det blot en helt firkantet blok i det velkendte bløde bObles skum -som jeg hurtigt klatrede op på og hoppede ned fra – hvorefter Fidusen gjorde mig kunsten efter.

Jeg fik dog hurtigt øjnene op for, at den altså var lidt anderledes end vores andre tumlemøbler fra bObles – den kan nemlig skilles ad.

Jeg fik lidt hjælp fra min mor – den var nemlig lidt svær at klare selv i starten – og vupti, så havde jeg pludselig 6 tumlemøbler i stedet for en enkelt.

Jeg stillede dem straks rundt om mig som en ridderborg. Det skulle egentlig have været en uigennemtrængelig fæstning, hvor Fiduser var forment adgang – men dét kunne bObles Zoo alligevel ikke hjælpe  mig med 😉

Alle brikkerne er formet som dyr. Det er egentlig ikke helt til at se, hvilke dyr det præcist er – og min Mor og jeg var da bestemt heller ikke enige. Men fantasien fik frit spil og vi opdagede et hav af dyr, som du både kan finde i den virkelige verden og i eventyrbøgerne.

Da Fidusen havde smadret min borg, lagde jeg alle stykkerne ud på gulvet i én lang række og hoppede fra del til del, mens jeg prøvede at undgå de farlige hajer og krokodiller, der huserede i vandet rundt om dem.

Jeg fik også stablet dem alle sammen op som et højt tårn, som Fidusen derefter omgående væltede med høje hvin til følge – eller dvs. hvin fra hende og skrig og skrål fra mig.

Da vi var færdige med at lege, var det jo frygtelig smart, at man lige vupti kunne samle den igen, så den ikke fyldte så meget i vores lejlighed. Men altså, min Mor kunne simpelthen ikke finde ud af det. Hun har prøvet et utal af gange uden held – og efter at min far gentagne gange havde grinet af hende, ville han træde til og løse problemet – men han kunne tilsyneladende heller ikke helt finde ud af det.
De havde ellers begge pralet af, at de havde nogle små udgaver i forskellige farver, da de var børn – og at de var eksperter i at samle dem – men det tror jeg ærlig talt ikke på længere.

Når jeg en gang egenhændigt får den samlet, så har jeg tænkt mig, at bruge den som en hemmelig skattekiste, til alle de ting, Fidusen ikke må få fat på. Det er den oplagt til – og så kan jeg også bruge den som en ekstra skammel til mit bord fra bObles Myreslugeren 😉

Min Mor er også stor fan af den store Zoo fra bObles. Hun siger, at de denne gang har formået at skabe et tumlemøbel, som giver træning både til krop og hjerne – fordi den i endnu højere grad end de andre møbler indbyder til at bruge fantasien, når man skal finde ud af, hvordan man kan lege med den.

Den store bObles Zoo sælges til en intoduktionspris på 899 kr i en begrænset periode.

Kys kys,

 

Vi har fået produktet med henblik på en anmeldelse, men har derudover intet modtaget for at skrive dette indlæg. Alle meninger og anbefalinger er som altid 100% uvildige og helt vores egne.

 

Dette indlæg indeholder affiliatelinks – klik her for at læse mere.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *