Dagens mor – en enkelt uge forsinket ;)

P1130333

P1130347

P1130354

P1130357

Dette outfit er fra sidste weekend, men det er faktisk et ret typisk efterårsoutfit for mit vedkommende. En god nederdel – ikke for lang, ikke for kort – en lækker strik – og et par komfortable støvler, som der både kan løbes og leges i.

I dag skal vi ud at samle ind for Dansk Røde Kors – som jeg fortalte om her. Jeg har tidligere gjort det, og jeg er glad for, at Wheat fik hanket lidt op i mig, så jeg kunne genoptage traditionen – denne gang i selskab med mine børn.
Fidusen er ikke helt stor nok til at forstå det endnu, men Trutten går meget op i det, og det har givet anledning til nogle gode lange snakke mellem ham og mig om det med, at alle desværre ikke er lige så heldige som os – og hvad man kan gøre for at hjælpe, selvom man kun er 4,5 år.

Nederdel: Gestuz -.- Strik: Ralph Lauren -.- Støvler Bon A Parte (meget nedsatte nu)

English:
This is my outfit from last weekend 🙂

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *