Kabelstrik fra Ralph Lauren

Inspireret af Isabel Marants fine striksager er jeg et par gange hoppet i min kærestes kabelstrikkede bluser fra Ralph Lauren.

Han er dog ikke helt så begejstret for idéen som mig 😉 – og jeg ville også gerne have min egen udgave som dels var lidt mere fittet i snittet og også var i en dejlig lys cremet farve.

Jeg har fra tid til anden kigget på det amerikanske Ebay, hvor priserne for Ralph Lauren er en del venligere mod mit budget end de danske priser. Det var dog stadigt en pæn udskrivning for en Ralph Lauren strik i uld – så jeg forsøgte mig i stedet med at kigge på de brugte bluser.
Det er lidt risky business – for det er aldrig til at vide, hvad sælgeren helt præcist mener med “næsten som ny” – det er i hvert fald min erfaring, at det kan svinge en del 😉
Jeg faldt dog over denne smukke kabelstrikkede sag i 100% kashmir og gav den en chance – og det har jeg bestemt ikke fortrudt.

Jeg kom ikke en gang af med 150 kr inkl forsendelse – og den ER vitterligt helt som ny. Der er ingen tegn på brug – der er ikke en gang bare en smule fnuller, som man næsten altid ser ved kashmir.

Så nu er det item krydset af på min ønskeliste, og jeg er en lillebitte smule mere klar til vinter, kulde og sne.

Hvis du selv vil forsøge dig på Ebay – så kig altid på sælgerens feedback -dels for at sikre dig, at sælgerens beskrivelser af varen er korrekte, men også for at være sikker på at du ikke ender med en billig kopi.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *