Hyggeligt besøg hos Wheat

wheat

Jeg har i dag været på besøg hos Wheat i deres hyggelige lokaler – og jeg fik kigget på en forfærdelig masser lækkert tøj fra både denne nye sæson, næste sommers kollektion – og endda også næste vinter. Jeg tør godt afsløre, at du har meget at glæde dig til!

Wheat er simpelthen sådan en hyggelig og familiær virksomhed – da en af deres designere skulle giftes her for nyligt, havde Charlotte, ejeren, sat håret – og kjolen var syet af deres konstruktør. I dag til frokost, hvor jeg spiste med, sad alle og smurte rugbrødsmadder til kontorhunden Svend – og hver mandag morgen, starter de med en yogatime for alle på kontoret – jeg elsker, at det er så personligt, familiært – og i det hele taget passer SÅ godt med hele Wheats univers.

Charlotte Galsgaard – kvinden bag Wheat – er i år med i Klub 100 hos Dansk Røde Kors, og i den forbindelse er hun ude at hverve indsamlere til landsindsamlingen nu på søndag. Hun har udloddet 10 gavekort a 1000 kr til Wheat’s webshop blandt dem, der tilmelder sig via hendes link – og jeg kan godt afsløre, at der er meget gode vinderchancer. Meget, meget, meget gode vinderchancer lige pt 😉

Min mand og jeg har begge tilmeldt os – så vi tager hver en Trut og en Fidus under armen og går ud og samler ind på søndag – hvor det endda ser ud til, at det bliver rigtig dejligt efterårsvejr.

Jeg vil gerne opfordre dig til at følge eksemplet – og støtte Dansk Røde Kors’ indsamling søndag d. 6. oktober 2013 fra 11-14 – så kan du tilmelde dig lige her – og husk at benytte dette link, hvis du vil deltage i lodtrækningen om de 10 x 1000 kr. til Wheat’s webshop.

Et smugkig på Wheat's overtøj til næste winter - altså AW14 - der er mange lækre ting - bl.a. to fantastiske uldjakker til hhv. drenge og piger.
Et smugkig på Wheat’s overtøj til næste winter – altså AW14 – der er mange lækre ting – bl.a. to fantastiske uldjakker til hhv. drenge og piger.
del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *