25% på ALLE nye varer hos Boozt

Jeg har sværmet om den fantastiske buksedragt fra Rützou lige siden dette indlæg – og da jeg så opdagede, at der lige nu er hele 25% på alle nye varer hos Boozt – så var jeg ikke sen til at slå til.

Jeg tænker høje stiletter, tilbageskrabet hår og røde læber – tilsat disse øreringe fra Julie Sandlau – det kan kun blive godt!

Derudover faldt jeg også over en pudderfarvet t-shirt fra Rützou med et bedårende smukt print. Jeg elsker, at den er så casual i snittet og udskæringen ved halsen, mens printet samtidigt er så feminint og fint, at den ved første øjekast minder om en silkebluse.

Jeg forudser at den bliver fantastisk til et par casual jeans og en blazer – eller et par denimsshorts her til sommer.

Men altså – det er som sagt ALLE nye varer, de lige nu kører 25% rabat på. Dvs. både dametøj, herretøj og ikke mindst dametøj.

Du kan finde tøj fra Gestuz, Rützou og Selected Femme – eller børnetøj fra fx Angulus, Petit Bateau (det er jo nærmest aldrig på tilbud), Wheat, New Balance og Mini a Ture.

Hvis du tilmelder dig deres nyhedsbrev, får du yderligere 5% rabat – og der er gratis forsendelse, hvis du handler for mere end 500 kr 😉

Jeg skal nok vise mine køb, så snart de når frem – jeg bestilte i går aftes, og de er allerede sendt af sted. I mellemtiden må jeg lige have overvejet, om der skal købes sommersko og regntøj til børnene – så langt er jeg nemlig ikke helt nået endnu.

Dette indlæg indeholder affiliatelinks – klik her for at læse mere.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *