Masser af smukke jumpsuits

Jumpsuits – eller buksedragter om du vil – er fantastiske. De er SÅ nemme at smide på om morgenen, fordi  man ikke skal stå og sætte adskillige items sammen til et outfit – det er dejlig nemt i en travl hverdag med to børn 😉

Men dét, som i mine øjne gør et jumpsuit uundværligt især i forår- og sommersæsonen, er at man kan have det på med et par flats og en cardigan i dagtimerne – og så kan man om aftenen tilsætte et par stiletter, en clutch og nogle lækre smykker – og så har man pludselig et lækkert, festligt outfit.

Jeg har her fundet nogle af mine favoritter, som jeg ikke ville have noget i mod at gå sommeren i møde med.

Den sorte fra Rützou er muligvis det bedste bud, jeg nogensinde har set på et jumpsuit – det er SÅ casual lækkert og samtidigt elegant – åh hvor ville det gøre sig godt sammen med et par helt enkle sorte stiletter.

Blondedragten fra Gestuz er også helt uimodståelig – især når man har fået lidt kulør og kan komme ud at lufte den i de lyse sommernætter. Jeg tog gerne dem begge – plus den korte udgave fra Munthe plus Simonsen til de ekstra varme dage – men realistisk set, så må jeg hellere gå i tænkeboks og overveje nærmere, hvilken jeg skal investere i 😉

1: by Malene Birger -.- 2: Whiite -.- 3: Rützou -.- 4: Gestuz -.- 5: Munthe plus Simonsen -.- 6: Bruuns Bazaar

 

Dette indlæg indeholder affiliatelinks – klik her for at læse mere.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *