Coral Cravings

Nu er det FORÅR! – eller – det siger kalenderen i hvert fald, at det er – og hvor har jeg dog også set frem til lysere tider med træer, der springer ud, solen der skinner og folk der myldrer udenfor, så snart temperaturen sniger sig op over frysepunktet og caféerne begynder at have udendørsservering.

Næsten hvert forår får jeg en pludselig lyst til at fylde min garderobe med alskens skønne sager i alverdens udgaver af koralfarver – sidste forår var det fx Chanelneglelakke – og foråret før det var det koralfarvede sandaler.

Her er en kollage over nogle af de ting, jeg lige nu går og drømmer om – tasken, som Stine Goya har designet for Adax står allerøverst på listen, men realistisk set bliver det nok nærmere sandalerne, blondebodystockingen eller den draperede kjole, der først finder vej hjem til mig 😉

Rejsetaske fra Stine Goya X Adax -.- Bodystocking med blonder -.- Kjole fra Selected Femme -.- Billi Bi ballerinaer -.- Blondestrømper -.- Sandaler -.- Sløjfejakke

 

Dette indlæg indeholder affiliatelinks – klik her for at læse mere.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *