Et godt bud på en farverig forårssandal

Vi er vist alle begyndt at længes efter forår, sol, varme – og dermed også bare tæer!

Ih hvor jeg glæder mig til at kunne gå i sandaler, have bare fødder i mine ballerinaer og nyde, at fødderne ikke længere skal være lukket inde i et par varme vinterstøvler (eller, dvs. for mit vedkommende har det primært været mine Hunter gummistøvler, da jeg ikke har kunnet klemme mine gravide fødder ned i andet).

Jeg har allerede et par forskellige gode bud på lækre sommersandaler i min garderobe. De er primært i sort og grå – så jeg tænker, at jeg i år skal have udviddet samlingen med et par i en mere kulørt farve, og hos Topshop har jeg fundet et rigtig godt bud.

De fåes i både sort, hvid, koral og tyrkis – og så har de alle nogle fine gulddetaljer.

De sorte frister jo altid – men som sagt er jeg på jagt efter et par i en lidt anden farve.
Hvid ville være SÅ fint til alle de hvidt på hvidt outfits, jeg drømmer om at iføre mig til sommer – som fx H&Ms conscious collection – men på den anden side, så føler jeg mig ganske overbevist om, at jeg ikke kan holde dem hvide i mere end et par enkelte dage, før dét løb er kørt 😉
Så derfor står valget mellem tyrkis og koral.
Umiddelbart hælder jeg mest til de tyrkise – jeg kan lige forestille mig, hvor fine de vil være til et par solbrændte tæer – og gulddetaljerne går virkelig fint i spænd med den tyrkise farve.

Jeg er dog også realistisk nok til at vide, at jeg aldrig bliver hende med de solbrændte tæer – eller faktisk aldrig bliver hende med en solbrændt kulør noget som helst sted på kroppen – og jeg tror, at de koralfarvede vil gå bedst i spænd til min garderobe.

Så jeg tror, det bliver dem, jeg skal satse på – men jeg må lige gå i tænkeboks et par dage, før jeg smider en bestilling af sted…
Du kan finde dem alle lige her – de koster £42 pr par og er i ægte læder 🙂

Billedkilde: Topshop – tilpasset og redigeret af mig.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Jeg burde faktisk stoppe med at læse med herovre, for jeg har simpelthen ikke råd til det 😉 Nu MÅ jeg jo eje et (eller flere?) af de sandaler dér. De er jo helt uundværlige til sommer, hvor jeg skal spankulere rundt og være højgravid… Tak for tip. Tror jeg nok 🙂

  • Ja en sommergraviditet kræver flade sandaler – og det gør en lille sommerbaby sådan set også – så vi må jo gerne 😉

   Hvilken/hvilke farver overvejer du?

   • Ja, vi må godt, ikke? Jeg overvejer stadig, men det ender jo nok med et køb 🙂 Hælder mest til de koralfarvede ligesom dig – mest fordi jeg har et par fine, flade sorte sandaler, og de hvide kan jeg vist ikke administrere. Gåture i Fælledparken har det med at være temmelig støvede, så jeg er bange for, at de bliver grimme hurtigt. De blå passer slet ikke til resten af min garderobe, så dét fravalg var ikke så svært. Og så er der de koralfarvede tilbage. Som jo bare er helt perfekte. Har du bestilt endnu?

    • Nej ikke endnu – jeg har nemlig også et par sandaler fra Carin Wester under overvejelse, og jeg kan ikke helt beslutte mig 😀

  • Jeg har i hvert fald gode erfaringer med sandaler fra Topshop – de har været i rigtig god kvalitet – og i modsætning til fx sko fra Zara, så synes jeg også, de er dejligt behagelige at have på 🙂

 • Som Øglemor synes jeg også de ser perfekte ud til at være gravide i. De kan ligesom spændes ud, så der er plads til vand i anklerne…
  Men jeg ender nok med de sorte, tror jeg. Rigtig kedeligt, men jeg er ikke så meget til de lidt 80’er-agtige farver, som er moderne nu. Hellere postkasserød end koral 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *