Fine Forårsfarver Til Neglene

Chanel udsender flere gange om året nye farver neglelak, som kun produceres i et begrænset antal.

De seneste par sæsoner, har der slet ikke været noget, der fristede mig, men denne gang er der kommet de skønneste forårsfarver, som i den grad har lokket mig i fordærv.

April, May og June hedder de – og omend jeg hellere end gerne havde snuppet alle tre, så har jeg trods alt formået at begrænse mig til May og June. En fantastisk lyserød, som man kun kan blive i godt humør af – samt en koralfarvet (farven er ikke gengivet særlig godt på billederne – den er noget mere pastel i farven), som bliver en værdig konkurrent til min absolutte favorit; Miami Peach.

Allerede til nytår forelskede jeg mig i de smukkeste leopardnegle, som Manja flashede på sin Facebookside (hvor billedet også er fra) – og eftersom det er nogle smarte patches fra Sephora, som endnu ikke er åbnet her i Danmark, så tilbød søde Manja at agere personal shopper og købte både dem samt Chanel lakkene (som er billigere i Frankrig) for mig.

Det hele er netop kommet i dag, og nu er jeg klar til at byde foråret velkommen – både mentalt, men også med skønne farvestrålende negle.

Du kan se neglelakkene i brug hos Manja – May samt June (Manja er meget bedre til at lægge neglelak end jeg, så jeg tror, det vil være bedst for både dig og mig, at jeg henviser til hende fremfor selv at flashe mine resultater 😛 ).

Der er dog også en anden rigtig god grund til at besøge Manjas blog lige nu – hun udlodder nemlig en rigtig skøn præmie fra See by Chloé i den konkurrence-runde, som Manja, Guld.log, Mit Udtryk og jeg har stablet på benene i samarbejde med Mariatrier.com og Triercopenhagen.com

Billedkilde: Egne billeder samt Manjalytz.com

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *