Guide til nemme pakkekalendere til mor og børn

Det der med pakkekalendere kan give selv den mest coole og overskudsagtige mor sved på panden. Det er min. 24 gaver der er tale om – og har du flere børn, så er det helt uoverskuelige antal, vi er oppe i.

Jeg har derfor undersøgt markedet for de lidt lettere – men bestemt ikke dårligere – løsninger, så jeg kan guide dig igennem.

Pakkekalender.dk

 

Pakkekalender.dk er Guds gave til travle mødre og kærester – eller til os, der ikke har fantasi nok til selv at finde på 24 gode gaver.
Pakkekalender.dk sælger nemlig færdigpakkede pakkekalendere, som er delt ind efter køn og alder – og der er også pakkekalendere til de voksne derinde, så du nemt og hurtigt kan overraske din kæreste 😉

Jeg har haft mulighed for både at teste Dreng 4 år, Pige 2 år samt Den Søde Tand til de voksne. Pakkerne kommer i virkelig pæn indpakning med et nummer på hver enkelt gave. Derudover er der vedlagt en seddel med en oversigt over, hvad hver enkelt pakke indeholder – og det kan man desuden også se på hjemmesiden, inden man bestiller.

Pakkekalenderne til børn koster 399 kr, og jeg var faktisk en anelse skeptisk over, hvad de mon indeholdte til en pris på knapt 17 kr pr pakke, men jeg blev bestemt ikke skuffet! Der er en rigtig god blanding af bøger, dvd’er, kreative ting, noget til aktive lege, pynteting og legetøj – og det er på ingen måde mit indtryk, at der blot er tale om meningsløse ting, som efter 5 minutter ryger nederst i legetøjskassen for aldrig mere at blive fundet frem.

Vi åbnede pakker fra to tilfældige dage, hvor Trutten fik en pakke modellervoks med udstikkere og kagerulle samt en lille racerbil – og begge dele vakte stor lykke og er blevet leget med mange gange efterfølgende.

Fidusen fik en julebadeand samt en Hello Kitty sæbebobler, og jeg behøver vist næppe at fortælle, at begge del var et hit? 😉

Det ville efter min mening være helt umuligt selv at sammensætte en pakkekalender med gaver af den kvalitet samt forbrug af gavepapir, bånd osv. for de 399kr, den koster -og så sparer du tiden med at købe gaver og ikke mindst den irriterende tid, det tager at pakke dem ind (det irriterer i hvert fald mig hvert år 😀 ).

Jeg fik som sagt selv Den Søde Tand – til voksne – som indeholder alverdens lækkerier, der kan tilfredsstille selv den største lækkersult. Fælles for alle tingene er, at det er kvalitetsprodukter og specialiteter – så du behøver altså ikke at frygte, at der dukker en plade Mini Muh eller en æske Gajoler op i én af pakkerne.

Den Søde Tand koster 599 kr, og det er en forholdsvis stor udskrivning lige op til december. Jeg ville personligt være tilbageholden med at bruge så mange penge på mig selv – men til gengæld ville jeg sagtens kunne finde på at vælge denne pakkekalender til min mor sammen med mine søskende som alternativ til en luksuschokoladekalender, vi før har givet hende (og er du mand og vil forkæle din kæreste, så er denne kalender et HIT).

Det er dog heller ikke små gaver, der er i kalenderen – der er ikke tale om et enkelt bolsje eller en lille chokoladefirkant – det er hele poser og plader, du finder deri.

Personligt glæder jeg mig til forkælelsen i hele december måned – og min kæreste er på kur, så jeg behøver ikke at dele 😛

 

Færdige pakkekalendere fra LirumLarumLeg

 

De fleste med børn kender vist LirumLarumLeg – en fantastisk webshop, der indeholder alt hvad man kan forestille sig af lækkert legetøj i virkelig god kvalitet til børnene. De har også tidligere år været en stor hjælp til mine indkøb af gaver til pakkekalenderen, fordi de har hele kategorier med gaver der er egnet til formålet.

I år har de dog taget skridtet fuldt ud og har lavet færdige pakkekalendere.

De forskellige kalendere koster mellem 650 kr og 800 kr, og fælles for dem alle er at de indeholder de lækre kvalitetsprodukter, som du i forvejen finder hos LirumLarumLeg.

Jeg kan rigtig godt lide idéen om, at det er en webshop jeg kender, har tillid til og før har handlet med, som laver disse pakkekalendere, idet jeg dermed er sikker på, at kvaliteten også er i orden.

Vi fik lov at teste Tema med dyr da jeg tænkte, at der så både ville være noget for Trutten og Fidusen. Pakken indeholder en skøn blanding af bøger, Schleich dyr, kreative pakker og fint legetøj (jeg har lovet ikke at afsløre for meget af indholdet, der desuden også kan variere fra pakke til pakke.

Pakkerne kom flot indpakket i forskellige farver papir, som både Trutten og Fidusen med det samme blev tiltrukket af – det var tydeligt, at der var gjort noget ud af indpakningen, hvilket er en rigtig god og vigtig detalje.

Der er slet ingen tvivl om, at det er kvalitetsprodukter fra kendte producenter som fx Djeco og Schleich – og mange af gaverne er også noget, jeg selv ville kunne inde på at købe.

Det er nogle fantastiske gaver, du finder i pakkekalenderen – og den er uden den mindste tvivl alle pengene værd. Det er kvalitetsprodukter, som bestemt ikke er billige – og de fleste ting er noget jeg sagtens selv kunne finde på at købe til en pakkekalender (der er fx altid Schleich dyr at finde i pakkekalenderne herhjemme 😉 ).

Både Trutten og Fidusen kastede sig med det samme over de ting, de fik lov at teste – Fidusen legede med Schleich dyr og læste i en bog om Barbapapa, mens Trutten snurrede med snurretop og klistrede klistermærker i sin notesbog.

Min eneste anke er måske, at pakken spænder meget bredt rent aldersmæssigt. Der er Schleich dyr og pixibøger til de mindre børn, mens nogle af de kreative pakker er fra 6 år og opefter. Så umiddelbart vil jeg råde dig til at vælge denne pakke, hvis du skal bruge kalenderen til flere børn i forskellige aldersgrupper – og ellers tage en af de alders- og kønsbestemte pakker, hvis det kun er til et enkelt barn. Til gengæld er den også netop genial, hvis du skal have en kalender til flere børn, og det er ikke nogen helt dum idé at lave en fælles pakkekalender.

Men jeg kunne sagtens selv finde på at købe en færdiglavet pakkekalender fra LirumLarumLeg til mine børn – netop fordi pakkerne afspejler butikkens gode kvaliteter og service.

Adventsgaver fra DUPLO

Hvis du gerne vil slippe nemt om ved pakkekalenderræset og samtidigt vil være helt sikker på, at gaverne rammer plet og kan bruges i lang tid fremover, så kan jeg kun anbefale dig at købe DUPLO.

Du kan enten, som her, købe 4 æsker og bruge dem som adventsgaver – eller i stedet købe 1 stor æske (som fx DUPLO ZOO, vi tidligere har testet) og dele den op i 24 små gaver.

Sidste år fandt jeg nogle små æsker DUPLO i Netto til en rigtig god pris, og de blev netop delt op og brugt til Truttens pakkekalender, hvilket var et stort hit.

DUPLO er genialt, fordi det henvender sig til både drenge og piger, og fordi det kan bruges over en ret lang årerække – udover Truttens biler er det i hvert fald klart det legetøj, der har været interessant for ham i længst tid. Derudover fåes det i en del forskellige prisklasser alt afhængig af æskens størrelse – og som sagt er det også oplagt at dele op i små pakker og bruge som en pakkekalender med 24 små gaver.

 

Jeg håber, du har kunnet bruge guiden om pakkekalendere til noget – jeg vender tilbage i morgen med en anmeldelse af julekalendere til både børn og voksne 🙂
Kunne du finde på at købe en færdiglavet pakkekalender – og hvad ville i så fald være afgørende for, hvad du gik efter, når du skulle finde én?

del artiklen på FacebookDel på Facebook

1 Kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *