En nem – men god – løsning på en hurtig pakkekalender

pakkekalender-1
Indlægget indeholder reklame - læs mere her


Der er (heldigvis) ikke længe til 1. december, og det betyder også, at der i mange danske hjem på dagligt basis bliver åbnet pakker af både små og store, der hver dag glæder sig til en pakkekalender eller kalendergaver.

Hvis man ikke har været så forudseende at begynde at købe dem i god tid, så kan det faktisk hurtigt blive en helt uoverskueligt opgave, at skulle sørge for 24 pakker – og måske endda 48 eller 72, hvis man har flere børn, der skal begaves på daglig basis gennem hele december.

Jeg er i stor stil tilhænger af at springe over, hvor gærdet er lavest – i hvert fald, når man får et resultatet, som er lige så godt -eller måske endda endnu bedre – end de løsninger, der kræver lidt for meget tid, indsats og tankevirksomhed i en travl hverdag som småbørnsfamilie.

Derfor er det også helt fantastisk, at man flere steder kan købe en helt færdig pakkekalender med kalendergaver der endda allerede er pakket ind – det bliver næsten ikke nemmere!

Jeg har tidligere testet et par stykker af dem, som jeg dermed trygt kan anbefale videre til mine læsere, fordi jeg ved, de har været et stort hit hos mine egne børn. Du kan læse mine anmeldelser af dem, jeg anbefaler her indlægget i dette gamle indlæg.

Ide og guide til en nem og hurtig pakkekalender og kalendergaver

LirumLarumLeg har lavet nogle til 680 kr, som er inddelt efter hhv. dreng og pige samt aldersgrupper – dem finder du her.
Det er kvalitetslegetøj og det er noget, du er helt sikker på, børnene rent faktisk også gider at lege med – som ikke bare ryger nederst i legetøjskassen allerede samme eftermiddag.
Det betyder meget for mig, og det vil jeg gerne betale lidt ekstra for!

Er du allerede selv gået i gang med at købe kalendergaver men mangler stadigt nogen, så kan du supplere op fra deres pakkekalender kategori med små lækre billige sager, som du finder lige her.

pakkekalender

En anden mulighed er Pakkekalender.dk som har specialiseret sig i det der med kalendergaver, og som tilbyder en masse forskellige muligheder til både børn og voksne.
Så kan du fx overraske din mor med en pakkekalender, hvis hun har været sød til at passe børnene – eller din kæreste kan måske få et hint om, hvordan han nemt kan gøre din december lidt mere sød? 😉

Du finder deres kæmpe udvalg af forskellige løsninger lige her.

 

 

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *