On top of the world!

 

 

Disse billeder blev taget på vores tur til Oslo (Trutten er allerede i fuld gang med at arbejde på flere indlæg om turen). Vi besøgte Operahuset, hvor man kan gå hele vejen op på taget med den mest fantastiske udsigt over både vandet og hele Oslo by.

Trutten elskede det – og det gjorde jeg altså også! Det skyldtes måske også det faktum, at vi havde forrygende vejr – i starten brugte jeg min vamsede cardigan fra Topshop som jakke, men den røg hurtigt af – så varmt tror jeg ikke en gang, det var i København den dag.

I dag er det til gengæld gråt, gråt, gråt udenfor.  Jeg er stadigt lidt mat i sokkerne efter en festlig aften med min veninde i lørdags (så ER man altså ved at være gammel, når det stadigt sidder i kroppen 2 dage efter 😀 ) og Fidusen er febervarm og sløj – så dagens  planer er udskudt, og i stedet byder programmet på hygge og hjemmebag. Det kan vi lige overkomme – og det er nu heller ikke nogen helt dårlig  måde at starten ugen på 😉

Cardigan: Topshop -.- Kjole: Isabel Marant -.- Støvler: Horze -.- Halskæde: Lokou Mary

English:
These pictures are from our trip to Oslo a few weeks ago. We went to se the Opera, where you can walk all the way to the top of the roof with a perfect view of Oslo and the sea.

I am feeling a bit off today, and my daughter has a fever, so we’ve cancelled our plans and are staying inside with homebaked bread.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *