Min smukke nye halskæde

I torsdags tilbragte jeg dagen med frk Guld.log og Fie, hvor vi første var til pressebrunch hos Bon`A Parte og derefter til reception hos bObles (mere om begge ting senere) – en skøn dag i godt selskab og med gode doser af både mode og børnerelateret indhold.

Jeg fik for første gange luftet min nye halskæde fra Lokou Mary, og den glimtede simpelthen SÅ smukt i solen (og nej, det lille stjerneglimt er IKKE efterredigeret 😛 ). Den var en perfekt makker til min kjole fra Isabel Marant – og det var da også med kjolen i tankerne, at jeg i sin tid købte halskæden.

Det har været en masse blandede følelser, jeg har gennemgået de sidste par dage, efter at vi har fået sendt Petit Podium i luften. Dels er jeg STOLT over vores projekt og af vores arbejdsindsats – tænk at det virkelig lykkedes os at gå efter den drøm, vi sammen fik formuleret for så mange måneder siden. Dels har jeg været nervøs og spændt på, hvordan det ville blive modtaget (helt uden grund, for vi har simpelthen fået utroligt mange søde og varme kommentarer) – og sidst men ikke mindst, så har der været en mærkelig tom fornemmelse, nu hvor der ikke konstant har ligget mails med presserende opgaver, der skulle tages stilling til, så vi kunne blive færdig til tiden.

Der er dog stadigt meget at se til – vi er i gang med at planlægge næste måneds tema, vi er ved at skrive på vores allerførste udgave af nyhedsbrevet og vi har en masse sjove og spændende konkurrencer i ærmet – så jeg kommer ikke til at kede mig ved siden af familien, min egen blog og specialeskrivningen 😉

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *