CIFFKIDS AW12 Tendenser – L’ecole Preppy

Her følger andet indlæg i min serie om tendenserne fra CIFFKIDS i februar, der viste os det børnetøj, der kommer i butikkerne sidst på sommeren.

I det første indlæg fortalte jeg om stilen, de kaldte Urban Rodeo, og denne gang er turen kommet til L’ecole Preppy.

L’ecole Preppy repræsenterer den klassiske, franske og sofistikerede stil, som leder tankerne hen på det lidt artige, duksede look med referencer til kostskoleuniformen.

Stilen kommer tydeligst til udtryk gennem blazere, polo t-shirts, a-formede jakker, uld, skjorteflipper under strikkede trøjer, elegante kjoler samt fine maritime farver.

Ticket to Heaven havde nogle rigtig fine bud, bl.a. en navyfarvet dynejakke med elegante hvide detaljer samt en lækker strik i marineblå og rød. Faktisk var jeg ret overrasket over at finde den stil repræsenteret hos dem, da jeg nok umiddelbart mest har forbundet Ticket to Heaven med farverige flyverdragter fremfor fine fransk-inspirerede fristelser. Den opfattelse er der dog helt lavet om på, og især disse to ting måtte meget gerne finde plads i Truttens efterårsgarderobe.

Hos Pepe Jeans var der lækre polo t-shirts, der passer perfekt til stilen – til efteråret kan man blot smide en strikket bluse over, og lade flipperne titte ud ved kraven, så opnår man den fine preppy effekt.

Det fine franske mærke Oscar et Valentine, som jeg tidligere har blogget om, har et perfekt eksempel med denne strikbluse som har et billede af Eiffeltårnet – det bliver vist næsten ikke mere fransk og preppy 😉

Sidst men ikke mindst var der Wheat – som jo nærmest er indbegrebet af den stil med utallige fine eksempler på stribede skjorter, flotte strikkede bluser og ikke mindst masser af fine kjoler.

Jeg elsker, elsker, ELSKER denne stil, og jeg vil da også skyde på, at minimum 95% af Truttens garderobe passer ind under denne trend – hvilket sådan set har været tilfældet helt siden han var spæd – så det er altså ikke så trendinspireret 😛

Men det er nemt at kombinere på mange forskellige  måder med skjorter, strikkede trøjer, polo t-shirts og lækre bukser – og samtidigt er det en stil, der er nem at tilpasse til børn, så de undgår at ligne en miniudgave af en voksen, når de har det på.

Jeg synes i hvert fald, at Trutten er uendelig nuttet i det – omend han netop har meddelt mig, at han altså ikke er nuttet men SEJ 😛

Sidst men ikke mindst en video fra showet på CIFFKIDS, hvor Cover Kids har givet deres bud på stylingen af L’ecole Preppy trenden. Du er simpelthen NØDT til at se den, for der medvirker den mest bedårende lille pige, der har en nuttedshedsfaktor langt over det tilladte 😛

 

English:

At the CIFFKIDS AW 2012 fashion fair for childens clothing I spottet several trends that I’ll be telling you about in 4 different blogpost.

L’ecole Preppy is a classy, sophisicated and timeless trend with blazers, polos, woolcoats, university sweatshirts and colours like navy and burgundy.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *