Fokus På: Oscar et Valentine

CIFFKIDS messen var for mig en rigtig god mulighed for at opdage nye mærker.

Selvom jeg selv synes, jeg er forholdsvis velbevandret i de forskellige børnetøjsmærker, så sker det heldigvis stadigt fra tid til anden, at jeg falder over et nyt mærke – og i meget få tilfælde, så er det kærlighed ved første blik.

Oscar et Valentine er ét af de ganske få mærker – og jeg styrede direkte hen mod deres stand, da jeg på lang afstand spottede det lækre bløde kashmir kombineret med smukke douche farver.
Der står jo skrevet Fidusen over det hele på det tøj! 😉

Oscar et Valentine er et fransk børnetøjsmærke, som er startet af en fransk mor med en passion for design. Hele kollektionen er udført i det blødeste, lækreste, smukkeste kashmir, og man finder både de velkendte klassikere som babyfutter, huer og cardigans – samt nyfortolkninger med et lille tvist i form af små strikkede detaljer som sløjer eller fine motiver som fx Eiffeltårnet, der straks sendte mine tanker til Manja i det franske.

Jeg tror næsten ikke, jeg kan finde én eneste ting fra kollektionen, som jeg ikke kunne tænke mig at købe til Fidusen, men grundet det luksuriøse materiale er priserne selvsagt ikke i den helt lave ende, så det går desværre ikke.
Du kan købe det hos Little Fashion Gallery som lige nu holder udsalg og har helt op til 70% rabat på nogle af tingene 🙂

– har du forresten husket at deltage i min konkurrence om en skøn kjole fra Won Hundred? – du finder konkurrencen lige her 🙂

Obs. Nogle links i dette indlæg er reklamelinks, hvor jeg får en mindre procentdel af et eventuelt køb genereret via linket.
Det koster dig ikke noget, og såfremt du ikke ønsker dette, står det dig naturligvis frit for at google dig frem til et direkte link i stedet.
Selve indholdet i dette blogindlæg er ikke købt eller betalt af en sponsor – det er stadigt et udtryk for min egen, selvstændige mening.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *